Naturunderet Kappadokia - Water Side Resort & Spa*****

For deg som vil ha en eksklusiv ferie

På Water Side Resort & Spa bor man som i et palass og ha det meste man kan ønske seg for en vellykket ferie. På det flotte hotellområdet finner man badebasseng, barnebasseng, aquapark med fire vannsklier, samt et innendørsbasseng for barn. Pass på å besøke spa-avdelingen der det tilbys en rekke ulike behandlinger (mot avigft), hamam, relax-rom og bastu. For den som vil holde seg aktiv i ferien finnes det et treningsrom. 

Water Side er et eldorado for barna, de kan boltre seg i den internasjonale miniklubben (4-12 år, ikke skandinavisktalende personal), på minidisco, lekeplassen, spillrommet og i kinoen. Hotellet har en privat stranddel med gratis solstoler og parasoller, samt strandhåndkle (mot depositum). På dagen arrangeres aktiviteter som dart, bordtennis, strandvolleyball og vanngymnastikk. Middagen nytes i hotellets buffé-restaurant, eller i en av à la carte restaurantene som blant annet serverer tradisjonell tyrkisk mat, fisk og italienske retter (ett besøk inngår i hvert opphold på hotellet). På kveldstid arrangerer hotellet underholdning med blant annet ulike typer show. Med alle fasiliteter som finnes, samt tre à la carte-restauranter, så kjennes Water Side Resort & Hotel nesten som en eksklusiv medlemsklubb.

Rommene

Moderne rom med smakfull innredning. Dobbeltrommene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger, samt en sovesofa. Familierommene har to soverom der det ene har dobbeltseng og det andre har to enkeltsenger. Enkelte familierom (dupleix) har to etasjer der det ene soverommet ligger i overetasjen. Alle rom har luftkondisjonering, tv, minibar, telefon, laminatgulv, minisafe og vannkoker. Baderom med dusj, wc og hårtørker. Balkong.

Romtyper

  • Dobbeltrom for 2 personer + 1 ekstraseng (havutsikt mot tillegg)
  • Dobbeltrom for 2 personer + 2 ekstrasenger for barn under 12 år
  • Dobbeltrom for 2 personer + 2 ekstrasenger
  • Familierom  for 4 personer (enkelte rom dupleix)

Øvrig

Natur- og turistområde. Bygget i 2015. Totalt 364 rom beliggende i tre bygninger. Heis. Gratis WiFi i lobbyen. Sandstrand med småsten i vannkanten. Hotellet aksepterer følgende betalingskort: Visa, Eurocard og Mastercard. Avstand til lokalt sentrum: 600 m., Side sentrum 7 km. 

Ultra All Inclusive

Water Side Resort & Spa – Ultra All Inclusive

Mat og drikke

I hovedrestauranten serveres frokost, lunsj og middag i form av buffé. 

  • Frokost 07.00-10.00
  • Sen frokost 10.00-11.00
  • Lunsj 12.30-14.30
  • Middag 19.00-21.00
  • Kaker 10.00–18.00
  • Snacks 12.30-15.30

Lokale drikker med og uten alkohol inngår døgnet rundt, samt til frokost (blant annet kaffe/te, samt ofte appelsindrikk eller lignende). Det finnes fem barer med ulike åpningstider døgnet rundt. 

À la carte

Hotellet har tre á la carte-restauranter med ottomansk og italiensk mat, samt fiskeretter. Besøk på en av à la carte-restaurantene inngår en gang per opphold, og bord må reserveres.

For barn

Miniclub for barn mellom 4-12 år (ikke skandinavisktalende personale), filmvisning, spillrom, lekeplass, minidisco og aquapark. Barnebasseng innendørs.

Øvrig

Solsenger og parasoll på hotellets strand. Strandhåndkle. Fitnessrom, bastu, Hamam (behandlinger mot kostnad), aktiviteter dagtid og underholdning som show og dans på kveldene. 

Mot ekstra kostnad

Importert drikke. Ulike behandlinger i hotellets Spa.

Vær oppmerksom på at endringer kan forekomme. Mer detaljert informasjon kan normalt fås på hotellet. Som ID er det obligatorisk å bære hotellets armbånd. All Inclusive-pakken opphører å gjelde i det man sjekker ut og senest klokken 12 avreisedagen. Aldersgrense for alkoholservering er 18 år. I begynnelsen og slutten av sesongen når hotellet ikke har så mange gjester eller pga. været kan visse aktiviteter og fasiliteter som eksempelvis enkelte á la carte-restauranter, basseng mm. ha begrenset åpningstid eller være innstilt/stengt.

Avganger & priser


Ditt søk ga ingen treff