Naturunderet Kappadokia- Kleopatra Bavyera & Bebek Hotel**+

Trivelig hotell nær sentrum og strand

Kleopatra Bavyera & Bebek Hotel er enkelt og sparsommelig innredet og passer ungdommer og par som vil bo sentralt men likevel nære stranden. Hotellet har en mindre resepsjon med bar der du kan nyte oppfriskende drikke hele dagen. En gang i uken under høysesong arrangeres det underholdning som liveband og karaoke. Hotellet har en egen à la carte-restaurant med uteservering der frokosten serveres. Dette er dessuten en utmerket plass for å ta seg en kopp kaffe! I bakgården er det et lite badebasseng og et barnebasseng (adskilt fra voksenbassenget) som er perfekt om man er ute ette rå kjøle seg ned. For livsnyteren finnes det også tyrkisk bad med massasje og bastu (behandling mot avgift).

Rommene

Klassisk inredde og noe slitne dobbeltrom med én dobbeltseng eller to separate senger, samt mulighet for én ekstraseng. Alle rom har flislagt gulv, minibar, luftkondisjonering (mot avgift), minisafe (mot avgift), telefon, satelitt-tv og balkong. Små baderom med wc, dusj og hårtørker.

Romtyper

  • Dobbeltrom for 2 + 1 ekstraseng

Øvrig

By- og turistområde med lokal trafikk. Nærliggende moské, musikk fra barer og restauranter kan oppfattes som forstyrrende. Totalt 76 rom fordelt på to bygg fra 1984, renovert i 2012. Heis. Ikke egnet for bevegelseshemmede. Fri WiFi i resepsjonen. Hotellet aksepterer følgende betalingskort: Visa og Mastercard. Avstand til lokalt sentrum: Damlatas 100 m, Alanya sentrum 710 m.

Avganger & priser


Ditt søk ga ingen treff