Monart City Hotel****

All Inclusive-hotell ved stranden

På Monart City Hotel trives store som små! Hotellet ligger rett strandpromenaden og passer bra for deg som ønsker komfort og nærhet til strand og by. Hotellet har to fine bassengområdet med solsenger, parasoller og bassengbar. Det ene bassenget har en liten vannsklie (visse åpningstider). Eget barnebasseng for de minste, samt en liten lekeplass. På hotellområdet finnes tre restauranter, bar og kafé. Det finnes også minimarked, suvenirbutikk, frisør, treningsrom, hamam, bordtennis, biljard og dart. Under høysesong har hotellet tyrkisk aften og levende musikk et par kvelder i uken. På stranden har hotellet solsenger og parasoller, samt en strandbar. Er man av den aktive typen kan man også spille beachvolley eller prøve seg på ulike typer vannsport (mot avgift). 

Rommene

Trivelige dobbeltrom i lyse farger med én dobbeltseng eller to separate senger og mulighet for én ekstraseng. Alle rom har flislagt gulv, minibar, minisafe (mot avgift), luftkondisjonering, telefon, tv og balkong. Baderom med dusj eller badekar, wc og hårtørker.

Romtyper

 • Dobbeltrom for 2 + 1 ekstraseng (delvis havutsikt mot tillegg)

Øvrig

By- og turistområde med gjennomfartstrafikk og nærliggende moské kan oppfattes som forstyrrende. Bygget i 1989 og 1996, helrenovert i 2012. Hotellet har 181 rom fordelt på tre bygninger. Heis. Fri WiFi i resepsjonsområdet. Trapper og nivåforskjeller mellom hotell og strand. Grovkornet sand- og grusstrand. Vei må krysses for å nå stranden. Konferanserom. Hotellet aksepterer følgende betalingskort: Visa og Mastercard. Avstand til lokalt sentrum: 100 m, Alanya sentrum 1,7 km.

Status:
Fullt

Video

Fakta

Stranden 25 m
Lokalt sentrum 50
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Internett Ja
Luftkond. Ja
Deponering Ja
Heis Ja
Antall etasjer 6-7
Antall rom 181
Bygget 1989
Måltider All Inclusive

All Inclusive

Monart City Hotel - All Inclusive

Mat og drikke

I hovedrestauranten serveres frokost, lunsj og middag i form av buffé.
 • Frokost 07.00 - 09.30
 • Sen frokost 09.30 - 10.30
 • Lunsj 12.30 - 14.00 
 • Middag 19.00 - 21.00
 • Snacks 12.00 - 17.30
 • Iskrem 12.00 - 17.00
 • Frukt 12.00 - 17.30
 • Kaffe & kaker 11.30 - 18.00
 • Nattsnack 22.00 - 02.00

À la carte

Ett besøk i à la carte restauranten er inkludert under oppholdet.

Barer

 • Pool Bar (ved bassenget foran) 10.00 - 24.00
 • Pool Bar 10.00 - 22.00
 • Strandbar (bare alkoholfrie drikkevarer og øl) 10.00 - 18.00

Øvrig 

Minibaren fylles daglig med to 0,5 l vannflasker, to små flasker mineralvann og brus. Solsenger og parasoll inkludert. Utlån av strandhåndklær mot avgift. Bordtennis, treningsrom, strandvolleyball og tyrkisk bad. Vannsklie (visse åpningstider).

Mot tillegg 

Importert alkoholinnholdig drikke. Ferskpresset fruktjuice. Sauna/massasje/hamam og peeling mot avgift.

Vær oppmerksom på at endringer kan forekomme. Mer detaljert informasjon kan normalt fås på hotellet. Som ID er det obligatorisk å bære hotellets armbånd. All Inclusive-pakken opphører å gjelde i det man sjekker ut og senest klokken 12 avreisedagen. Aldersgrense for alkoholservering er 18 år. I begynnelsen og slutten av sesongen når hotellet ikke har så mange gjester eller pga. været kan visse aktiviteter og fasiliteter som eksempelvis enkelte á la carte-restauranter, basseng mm. ha begrenset åpningstid eller være innstilte/stengt.

Avganger & priser


Ditt søk ga ingen treff

Andre kunder har også sett på:

Blue Star Hotel

Blue Star Hotel

****
Populært hotell som passer for hele familien
På Blue Star Hotel finnes det meste du kan ønske deg i ferien og her vil hele familien trives. Det er kort vei til hovedgaten der man finner shopping, restauranter og barer. Hotellet best... Les mer »
Stranden 845 m
Lokalt sentrum 120 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Kleopatra Atlas Hotel

Kleopatra Atlas Hotel

****
Fint voksenhotell ved stranden
Kleopatra Atlas Hotel er et moderne hotell med enkel All Inclusive som passer alle voksne feriegjester. Hotellet ligger i en sidegate like ved Kleopatrastranden, og det er gangavstand til severdighete... Les mer »
Stranden 150 m
Lokalt sentrum 110 m
Basseng Ja
Barnebasseng Nei
Restaurant Ja
Bar Ja