Mesut Hotel***+

All Inclusive-hotell med utsikt over Middelhavet

Mesut Hotel er et populært hotell som ligger i Oba like utenfor Alanya Sentrum. Tilbudet av shopping, restauranter og underholdning er stort, og hotellet har en flott beliggenhet ved den østre stranden med utsikt over Middelhavet. På solterassen rundt bassengområdet kan man samles for hygge og avslapning. Ved bassenget som er åpent april til oktober finnes solstoler og parasoller, og det serveres forfriskninger i baren.  
For barna er det også et lite barnebasseng i tilknytning til voksenbassenget. I bufférestauranten serveres både tyrkiske og internasjonale retter, og man kan nyte den herlige utsikten over Middelhavet.

På hotellområdet er det en Spa-avdeling med bastu og massasje (behandlinger mot avgift), et treningsrom, bordtennis og dart. Miniklubb for de minste og underholdning noen dager og kvelder i uken under høysesong. For å komme til den offentlige stranden går man over veien eller gjennom gangtunnelen under veien. På strangen finnes et variert utvalg vannsportaktiviteter.

Rommene

Romslige dobbeltrom med dobbeltseng eller to separate senger med mulighet for ekstraseng. Familierommene består av to rom som er delvis adskilte med en vegg. Det ene rommet har dobbeltseng eller to enkle senger og det andre rommet har to enkle senger. I samtlige rom er det vegg-til-vegg teppe eller laminatgulv (flislagt gulv i anneksbygget), satellitt-tv, minibar, kaffekoker, minisafe (mot avgift), luftkondisjonering og balkong. Baderom med wc, dusj og hårtørker.

Romtyper

 • Dobbeltrom for 2 + 1 ekstraseng
 • Familierom for 3-5 personer (maks 4 voksne og ett barn under 12 år)

Øvrig

Turistområde med lokal trafikk. Bygget i 1976 og renovert i 2013. Hotellet består av 131 rom fordelt på et hovedbygg og et anneksbygg. Heis. Musikk fra nærliggende restauranter og barer kan oppfattes som forstyrrende. Fri WiFi i resepsjonen. Hotellet aksepterer følgende betalingskort: Visa og Mastercard. Avstand til lokalt sentrum: Oba 140 m, Alanya 3,5 km.

Status:
Fullt

Fakta

Stranden 80 m
Lokalt sentrum 140 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Internett Ja
Luftkond. Ja
Deponering Ja
Heis Ja
Antall etasjer 8
Antall rom 131
Bygget 1976
Måltider All Inclusive

All Inclusive

Mesut Hotel - All Inclusive

OBS! Enkel All Inclusive

Mat og drikke

Frokost, middag og lunsj serveres i buffétrestauranten.
 • Frokost 07.00 – 09.30
 • Sen frokost 09.30 - 10.00
 • Lunsj 12.30 – 14.00
 • Middag 19.00 – 21.00
 • Midnattssuppe 23.00 – 23.30 
 • Snacks 11.00 – 16.00
 • Kaffe og te 11.00 – 17.00

Barer

 • Poolbar 10:00–23:00
 • Beach bar 10:00-17:00 (All Inclusive inngår ikke)

Lokale drikker, med og uten alkohol inngår mellom kl 10.00 - 23.00 samt kaffe/te/saft til frokost.

For barn

Lekepark.

Øvrig

Treningsrom, haman (behandlinger mot ekstra kostnad), volleyball og dart.

Mot ekstra kostnad

Alle importerte drikkevarer, ferskpresset juice samt ulike kaffesorter. Badstu, spa-behandlinger, massasje samt vask/rens av klær. Solstoler og parasoll på stranden. Vannsport.

Vær oppmerksom på at endringer kan forekomme. Mer detaljert informasjon kan normalt fås på hotellet. Som ID er det obligatorisk å bære hotellets armbånd. All Inclusive-pakken opphører å gjelde i det man sjekker ut og senest klokken 12 avreisedagen. Aldersgrense for alkoholservering er 18 år. I begynnelsen og slutten av sesongen når hotellet ikke har så mange gjester eller pga. været, kan visse aktiviteter og fasiliteter visse aktiviteter og fasiliteter som eksempelvis enkelte á la carte-restauranter, basseng mm. ha begrenset åpningstid eller være innstilte/stengt

Avganger & priser


Ditt søk ga ingen treff

Andre kunder har også sett på:

White Gold Hotel & Spa

White Gold Hotel & Spa

****+
Lekkert hotell med havutsikt
White Gold Hotel & Spa er et populært hotell med mange tilbakevendende gjester. Hotellet har en flott beliggenhet ved den østre stranden i Alanya, i et område som heter Oba... Les mer »
Stranden 100 m
Lokalt sentrum 40 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Oba Time Hotel

Oba Time Hotel

***+
Hyggelig hotell med enkel All Inclusive
Oba Time Hotel er et trivelig hotell med kort avstand til stranden. Her bor du i det populære Oba, samtidig som Alanya ligger like i nærheten. Perfekt for deg som vil bo i rolige omgivelse... Les mer »
Stranden 410 m
Lokalt sentrum 220 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja