Helsereise med Kristine og Malin

Bli med på vår «feelgood» helsereise til Tyrkia i oktober!

Reisen passer for voksne damer og menn som kunne tenke seg en aktiv ferie, samtidig som du ikke trenger å ordne eller tenke på noe annet en deg selv. På turen får du prøve ulike treningsformer, lære mer om kosthold og spise sunt og næringsrikt. I tillegg får du tid til å slappe av, oppleve annen kultur, pleie deg selv og ha det hyggelig sammen med andre. Du trenger ikke ha trent før for å delta.

Kemer er en liten ferieperle ca. 45 km fra Antalya flyplass. Her er det korte avstander og rolig atmosfære. Samtidig finner du alt du trenger for en herlig ferie i solen.

Hotellet
Vi bor på Viking Star Hotel & spa, midt i den grønne og vakre havnebyen Kemer. Her nytes feriedagene fra tidlig til sent. Bassengområdet er et naturlig samlingspunkt både på dag- og kveldstid. Om dagen er det solsenger og parasoller, barnebasseng og snack-servering. Om kvelden gjøres bassengområdet om til en stemningsfull arena for middag og underholdning. Ønsker du å fortsette dansen ut i de små morgentimer, finner du diskoteket i underetasjen. Hotellet har en hyggelig à la carte-restaurant som er verdt et besøk. Det finnes også et Spa der du kan koble av ved innendørsbassenget, nye tyrkisk bad i hamamet, ta bastu eller velge mellom et stort utvalg behandlinger for kropp og sjel (mot avgift). På hotellet er det og så en frisør, butikker, treningsrom, bordtennis, spillrom og biljard. Hotellet ligger en liten spasertur ca. 600 m fra stranden.

Fly og transport
Fly t/r og transport til og fra hotellet er inkludert i reisen. Transport til OSL lufthavn er ikke inkludert.

Treningen
Det tilbys 2 valgfrie treningsøkter hver dag, i tillegg til organisert bassengtrening innendørs. Det blir alt fra bevegelighetstrening og tøying i soloppgang, Soma Move, fotturer, Zumba, styrketrening og pilates - for å nevne noe. Treningen organiseres alltid slik at alle kan delta uansett erfaring og fysiske forutsetninger. Mange har utfordringer med balansen og vi tilbyr staver til gåturene. Alle skal bli sett og oppleve mestring på sitt nivå.

Meditasjon
Mentaltrening og meditasjon står på programmet hver dag. Her får man enkle verktøyer som er både nyttige og veldig behagelige for kropp og sinn. 

Tema/teori
Det tilbys flere foredrag i løpet av turen. Vi vil ta opp kjente temaer innenfor helse som:

• Grunnleggende ernæring • Varig endring • Søvn • livsstil & helse

Måltider
Frokost, lunsj, snacks og middag, samt drikke til maten er inkludert i reisen. Maten på hotellet holder en høy standard når det gjelder sunn og næringsrik mat. Man velger selv om man vil spise alle måltidene på hotellet eller om man vil gå på en av mange cafeer/restauranter i nærheten. Det er også kjøleskap på rommene til oppbevaring av drikke, snacks og litt mat. Det er ellers ingen koke eller stekmuligheter på rommet.

Fritid
Det er flere timer hver dag uten program der du disponerer tiden fritt. Du kan nyte strandliv, SPA behandling, delta på en rekke organiserte turer, ta en tur inn i byen eller besøke et av de store shoppingområdene i nærheten.

Mål med helsereisen
Som deltakerne skal du gjennom oppholdet skal få inspirasjon og ny giv i hverdagen og en skikkelig kickstart på en sunnere livstil. Du skal sitte igjen med et faglig utbytte i teorien, men også øke din kompetanse og forståelse for hvordan de ulike endringene virker inn på kroppen. Mest av alt ønsker vi at du vil hente energi, oppleve mestring og inspirasjon til den lange vinteren når du kommer hjem fra reisen.

​*) Prisen inkluderer fly og transport, overnatting i dobbeltrom (enkeltrom kan bestilles som tillegg for kr 1 200.- pr. uke), helpensjon, inngang til spa og all trening, meditasjon og foredrag.

​Ønsker du å forlenge oppholdet med en ekstra uke vil dette kun koste kr 3000,- i dobbeltrom. (all inklusive.)

NÅR

Avreise Oslo 28 september
Reiselengde: 1 uke.

HVOR

Denne reisen går til Kemer, en liten ferieperle på Antalyakysten.

PRIS

Pris per person i dobbeltrom: 11 000,-

INKLUDERT I REISEN

  • Fly- og bussrtransport
  • Overnatting på Viking Star Hotel & Spa
  • All Inclusive (frokost, lunsj, middag, snacks og drikke på hotellet, alle dager) 
  • Alt kursinnhold, fysisk og mental trening
  • Inngang til spa (behandlinger mot tillegg)
Fritid
I tillegg til kursprogrammet er det flere timer hver dag uten program der du disponerer tiden fritt. Du kan nyte strandliv, SPA behandling, ta en tur til byen eller besøke et av de store handlegatene i nærheten.

HOTELL

HVEM PASSER DENNE REISEN FOR?

Deg som føler at du har prøvd alt, eller rett og slett har nådd en grense og trenger endring. Kanskje du ønsker å nå et mål som gjelder din generelle helse eller kanskje du ønsker å endre ditt forhold til deg selv. Reisen passer for deg som har troen på helhet. At kosthold, fysisk aktivitet og mental trening henger sammen for at du skal ha det bra. Du trenger ikke ha trent tidligere eller ha erfaring med mentaltrening for å delta på denne reisen.
Kristine vil ta deg med på en mental reise der du vil få enkle, konkrete verktøy til å kunne endre tanker, følelser og vaner som i dag opptar deg, og som ikke tjener deg. Det vil være to samlinger hver dag der vi følger en prosess med en rød tråd gjennom hele oppholdet.
Malin vil gi deg en grundig innføring i kosthold og hvilke grep som må til for å oppnå varige resultater. Denne uken får du mulighet til å bli kjent med ulike treningsformer, der du får tett oppfølging hele veien. Kanskje finner du en treningsform du liker og som du kan ta med deg videre i hverdagen. Det legges opp til 2 lystbetonte treningsøkter hver dag, der alle kan delta.
 

KURSHOLDERE/REISELEDERE

Kristine Marichi Øverby
Kristine er Personlig veileder, Executive Positive Psychology utøver, og formidler enkle og kraftfulle verktøy som er basert på psykologi, mindfullness og meditasjon. Kristine startet som internasjonal modell da hun var 14 år, deltok i Top Model og fikk etter hvert kjenne på medaljens bakside. Erfaringene fikk henne tidlig over i selvutvikling, for å kunne møte sine egne mentale og emosjonelle utfordringer. Dette ledet henne inn i et dypdykk av menneskers psykologi, atferd og egenutvikling de siste 20årene. Hun har bodd og reist mye i utlandet og jobbet tett sammen med internasjonale ledere, artister og filantroper. Stått på scenen og holdt foredrag for tusenvis av mennesker sammen med storheter som John Travolta, 50 Cent og Tony Robbins. I dag formidler hun lidenskapelig sin kunnskap om dette både til privatpersoner og ledere. Hun jobber mye med angst og depresjonslidelser, gjennom både kurs og enkeltveiledning. Nå vil hun være med på denne reisen til Tyrkia, hvor hun i gode, varme og inspirerende omgivelser får gjort det hun gjør best. Rydder i folks mentale”verktøykasse”!
 
Malin Basnes-Svendsen
Malin er utdannet vernepleier, personlig trener og kostholdsveileder. Eier firmaet KOM I FORM og har gjennom sine kurs hjulpet mange hundre personer i gang med trening, vektreduksjon og livsstilsendring. Malin har mye kompetanse innenfor kosthold og hva som skal til for å holde vekt og livstil over tid. Hun er lidenskapelig opptatt av «vanlig mat» og formidler læring om et hverdagskosthold du og hele familien kan leve med. Hun mener det handler om kunnskap, smarte valg og sunn fornuft. Når det kommer til trening brenner Malin for variasjon for å bygge en sterk og funksjonell kropp. Ulik belastning og intensitet er viktig for å forebygge skader, men ikke minst for å opprettholde motivasjonen og treningsgleden over tid. Tidligere deltakere sier hun er god til å motivere og pushe grenser men samtidig tilpasse og se den enkeltes behov. Nå vil hun sammen med Kristine bidra med sin kunnskap gjennom en hel ukes trening og kostholdsprogram i Tyrkia, med tett oppfølging av deltakerne i både teori og praksis.

MÅLET MED HELSEREISE

Vi ønsker gjennom oppholdet å gi deg påfyll av både fysisk og mental energi Du skal kjenne på hvordan fysisk aktivitet påvirker deg positivt og at det kan være godt å bli fysisk sliten. Du skal sitte igjen med et faglig utbytte i teorien, men også øke din kompetanse og forståelse for hvordan kropp og sinn henger sammen og virker inn på deg og din helse.
Status:
Fullt

Video

Hotell

Helsereise med Kristine og Malin - Viking Star Hotel & Spa (Kemer)

Helsereise med Kristine og Malin - Viking Star Hotel & Spa (Kemer)

****+
Bo førsteklasses i hjertet av Kemer
I den grønne og vakre havnebyen Kemer ønsker vi velkommen til vårt eget Viking Star Hotel & Spa. Her nytes feriedagene fra tidlig til sent enten du vil oppleve Kemer, havet og ... Les mer »