Helsereise med Kristine og Malin

Bli med på vår «feelgood» helsereise til Tyrkia i oktober!

Helsereisen passer for deg som vil kombinere både ferie OG trening i syden! En reise der vi skal svette og ha det gøy samtidig. Som passer like godt for deg som reiser alene eller om du drar sammen med en venn.
Programmet er variert slik at du finner aktiviteter som passer for både nybegynnere og godt trente.

Programmet:
Vi har en rekke spennende ting på programmet denne uken. Vi tilbyr blant annet: SOMA MOVE®, fotturer, kickboksing, pilates, Zumba, bootcamp, styrke- og kondisjonstrening, kostholdsforedrag, meditasjon og mindfullness.
Under uken arrangeres det aktiviteter og utflukter både til land og til havs for å gi deg det beste Kemer har å by på.

Fritid:
Det er flere timer hver dag uten program der du disponerer tiden fritt. Du kan nyte strandliv, SPA behandling, ta en tur til byen eller besøke en av de store handlegatene i nærheten.

NÅR

Avreise Oslo og Bergen: 12. oktober
Reiselengde: 1 uke.

HVOR

Denne reisen går til Kemer, en liten ferieperle på Antalyakysten.

PRIS

Pris per person i dobbeltrom: 11 000,-

INKLUDERT I REISEN

  • Fly- og bussrtransport
  • Overnatting på Viking Star Hotel & Spa
  • All Inclusive (frokost, lunsj, middag, snacks og drikke på hotellet, alle dager) 
  • Alt kursinnhold, fysisk og mental trening
  • Inngang til spa (behandlinger mot tillegg)
Fritid
I tillegg til kursprogrammet er det flere timer hver dag uten program der du disponerer tiden fritt. Du kan nyte strandliv, SPA behandling, ta en tur til byen eller besøke et av de store handlegatene i nærheten.

HOTELL

HVEM PASSER DENNE REISEN FOR?

Deg som føler at du har prøvd alt, eller rett og slett har nådd en grense og trenger endring. Kanskje du ønsker å nå et mål som gjelder din generelle helse eller kanskje du ønsker å endre ditt forhold til deg selv. Reisen passer for deg som har troen på helhet. At kosthold, fysisk aktivitet og mental trening henger sammen for at du skal ha det bra. Du trenger ikke ha trent tidligere eller ha erfaring med mentaltrening for å delta på denne reisen.
Kristine vil ta deg med på en mental reise der du vil få enkle, konkrete verktøy til å kunne endre tanker, følelser og vaner som i dag opptar deg, og som ikke tjener deg. Det vil være to samlinger hver dag der vi følger en prosess med en rød tråd gjennom hele oppholdet.
Malin vil gi deg en grundig innføring i kosthold og hvilke grep som må til for å oppnå varige resultater. Denne uken får du mulighet til å bli kjent med ulike treningsformer, der du får tett oppfølging hele veien. Kanskje finner du en treningsform du liker og som du kan ta med deg videre i hverdagen. Det legges opp til 2 lystbetonte treningsøkter hver dag, der alle kan delta.
 

KURSHOLDERE/REISELEDERE

Kristine Marichi Øverby
Kristine er Personlig veileder, Executive Positive Psychology utøver, og formidler enkle og kraftfulle verktøy som er basert på psykologi, mindfullness og meditasjon. Kristine startet som internasjonal modell da hun var 14 år, deltok i Top Model og fikk etter hvert kjenne på medaljens bakside. Erfaringene fikk henne tidlig over i selvutvikling, for å kunne møte sine egne mentale og emosjonelle utfordringer. Dette ledet henne inn i et dypdykk av menneskers psykologi, atferd og egenutvikling de siste 20årene. Hun har bodd og reist mye i utlandet og jobbet tett sammen med internasjonale ledere, artister og filantroper. Stått på scenen og holdt foredrag for tusenvis av mennesker sammen med storheter som John Travolta, 50 Cent og Tony Robbins. I dag formidler hun lidenskapelig sin kunnskap om dette både til privatpersoner og ledere. Hun jobber mye med angst og depresjonslidelser, gjennom både kurs og enkeltveiledning. Nå vil hun være med på denne reisen til Tyrkia, hvor hun i gode, varme og inspirerende omgivelser får gjort det hun gjør best. Rydder i folks mentale”verktøykasse”!
 
Malin Basnes-Svendsen
Malin er utdannet vernepleier, personlig trener og kostholdsveileder. Eier firmaet KOM I FORM og har gjennom sine kurs hjulpet mange hundre personer i gang med trening, vektreduksjon og livsstilsendring. Malin har mye kompetanse innenfor kosthold og hva som skal til for å holde vekt og livstil over tid. Hun er lidenskapelig opptatt av «vanlig mat» og formidler læring om et hverdagskosthold du og hele familien kan leve med. Hun mener det handler om kunnskap, smarte valg og sunn fornuft. Når det kommer til trening brenner Malin for variasjon for å bygge en sterk og funksjonell kropp. Ulik belastning og intensitet er viktig for å forebygge skader, men ikke minst for å opprettholde motivasjonen og treningsgleden over tid. Tidligere deltakere sier hun er god til å motivere og pushe grenser men samtidig tilpasse og se den enkeltes behov. Nå vil hun sammen med Kristine bidra med sin kunnskap gjennom en hel ukes trening og kostholdsprogram i Tyrkia, med tett oppfølging av deltakerne i både teori og praksis.

MÅLET MED MENTAL TRENINGSREISE

Vi ønsker gjennom oppholdet å gi deg en ny start og verktøy til hverdagen så du kan leve som den personen du ønsker å være. Du skal kjenne på hvordan fysisk aktivitet påvirker deg positivt og at det kan være godt å bli fysisk sliten. Du skal sitte igjen med et faglig utbytte i teorien, men også øke din kompetanse og forståelse for hvordan kropp og sinn henger sammen og virker inn på deg og din helse.
Status:
Fullt

Video

Hotell

Mental helsereise - Viking Star Hotel & Spa

Mental helsereise - Viking Star Hotel & Spa

****+
Bo førsteklasses i hjertet av Kemer
I den grønne og vakre havnebyen Kemer ønsker vi velkommen til vårt eget Viking Star Hotel & Spa. Her nytes feriedagene fra tidlig til sent enten du vil oppleve Kemer, havet og ... Les mer »