MediYoga reise med Synnøve Langfeldt til Kemer

MediYoga reise med Synnøve Langfeldt til Kemer, Tyrkia 19 oktober.

MediYoga ( medisinsk yoga) med Synnøve Langfeldt. Synnøve tilbyr MediYoga, meditasjon og lett kostholdsveiledning. Hun er utdannet Internasjonal MediYoga instruktør ved MediYoga Norge. Har også drevet med kursvirksomhet via Fedon Lindberg. Dere vil i løpet av en uke få ett kurs innen MediYoga, så dere kan fortsette med øvelsene når dere kommer hjem. Vi går også gjennom litt forskjellige typer meditasjon.

MediYoga passer for alle mennesker og kan utføres liggende, sittende på stol, sittende på gulv eller stående. Denne yogaformen er sammensatt av enkle ,men kraftfulle fysiske øvelser i kombinasjon med pust og konsentrasjonsteknikk. MediYoga er en terapeutisk form for yoga hvor formålet er å skape balanse i kropp og sinn.

Blant dokumenterte effekter med MediYoga kan nevnes :
Balansering av blodtrykk.
Bedring av muskel og skjelett lidelser.
Lindring av svært mange stress relaterte plager.
Det som hovedsakelig skiller MediYoga fra andre yogaformer er at øvelsene er forskningsbasert og terapeutiske. Stimulerer kroppens selvhelbredende evne. I tillegg har alle som underviser i MediYoga en grunnleggende medisinskfaglig  bakgrunn.

Hotell Viking star og spa kr 11.600.- pp i dobbeltrom

Bo førsteklasses i hjertet av Kemer
I den grønne og vakre havnebyen Kemer ønsker vi velkommen til vårt eget Viking Star Hotel & Spa. Her nytes feriedagene fra tidlig til sent enten du vil oppleve Kemer, havet og den flotte naturen, eller koble av ved bassengkanten. Bassengområdet er et naturlig samlingspunkt både på dag- og kveldstid. Om dagen er det solsenger og parasoller, barnebasseng og snack-servering. Om kvelden gjøres bassengområdet om til en stemningsfull arena for middag, mini-disco og underholdning. Ønsker du å fortsette dansen ut i de små morgentimer, finner du diskoteket i underetasjen. Hotellet har en hyggelig à la carte-restaurant som er verdt et besøk. Det finnes også et Spa der du kan koble av ved innendørsbassenget, nye tyrkisk bad i hamamet, ta bastu eller velge mellom et stort utvalg behandlinger for kropp og sjel (mot avgift). På hotellet er det og så en frisør, butikker, treningsrom, bordtennis, spillrom og biljard mot avgift. For de yngste er det en internasjonal miniklubb (åpent 15. april til 15. oktober).

Rommene
Klassiske dobbeltrom med dobbeltseng eller to separate senger. I tillegg finnes det dobbeltrom for fire personer med dobbeltseng og køyeseng for to barn under 17 år. Familierommene består av to rom, der det ene rommet har en dobbeltseng og det andre rommet har en sovesofa. Familierom med forbindelsesdør består av to rom med en dobbeltseng i hvert rom og mulighet for ekstraseng, to baderom. Minibar mot avgift (gratis vann ved ankomst), luftkondisjonering, satellitt-tv, laminatgulv, minisafe (mot avgift) og balkong. Baderom med wc, dusj i badekar (kun dusj i handicaprom) og hårtørker. Rommene i øverste etasje har innebygde balkonger. Fire handicaprom som kan reserveres på forespørsel.

4 utflukter er inkludert:

Båttur: Vi tar deg med på en fantastisk dag til havs. Flere badestopp i det krystallklare vannet langs kysten. Enkel lunsj (ekskl. drikke) om bord inkludert.

Heldag: Gamlebyen i Antalya & MarkAntalya Kombiner shopping med kultur! Først opplever vi den herlige atmosfæren i gamlebyen i Antalya og får et innblikk i Tyrkias historie. Deretter beveger vi oss til byens store kjøpesenter, MarkAntalya. Kemer Bytur & Shopping

Halvdag:Bli med oss på tur gjennom Kemer, samt nabobyene Aslanbucak og Kuzdere som ligger utenfor turistområdet. Senere får vi sjansen til å handle gull, diamanter, klokker og skinn på Viking Center som ligger midt i shoppingaten i Kemer. Dagen avsluttes ved Nomadeparken hvor vi kan se hvordan nomadene lever sine liv, rett ved marinaen og stranden, Moonlight Beach.

Tahtali: Bli med opp i de mektige Taurusfjellene til den høyeste fjelltoppen ved kysten. Vi tar deg opp 2365 moh i nybygde gondoler til en utsikt du sent vil glemme! Husk kamera. Halvdag.

Busstransport fra flyplass til hoteller også inkludert.

Pris fra:
11 600,-

Hotell

MediYoga reise med Synnøve Langfeldt - Viking Star Hotel & Spa (Kemer)

MediYoga reise med Synnøve Langfeldt - Viking Star Hotel & Spa (Kemer)

****+
Bo førsteklasses i hjertet av Kemer
I den grønne og vakre havnebyen Kemer ønsker vi velkommen til vårt eget Viking Star Hotel & Spa. Her nytes feriedagene fra tidlig til sent enten du vil oppleve Kemer, havet og ... Les mer »
Pris fra:
11 600,-
eller från 967,-/mån