Måltider

Vil du at mat og drikke skal være inkludert?

Velg mellom Ultra All Inclusive, All Inclusive, halvpensjon eller kun frokost. Vil du at maten skal være inkludert i prisen på reisen, så har vi et stort utvalg av ulike hotell med varierende matkonsepter hvor maten er inkludert i prisen.

All Inclusive

  Når du vil nyte ferien og slappe av uten å tenke på hvor neste måltid skal bestilles, velger du hotell med All Inclusive. Da får du frokost, lunsj, middag og mange steder snacks og mellommåltider servert. Alle spiser det de vil, uten at du trenger å tenke på regningen. Det er rett og slett...Les mer »

Ultra All Inclusive

  Ultra All Inclusive - som All Inclusive men med det lilla ekstra. Hva som er inkludert varierer fra hotell til hotell, men som oftest er dette inkludert: utvalgte importerte alkoholholdige drikkevarer, room service og et større utvalg à la carte-restauranter. Vennligst se spesifikasjonen under det valgte hotellet for å finne...Les mer »

Halvpensjon

Her finner du våre hotell som har halvpensjon inkludert i prisen. Med halvpensjon betyr det at frokost og middag er inkludert i prisen (unntatt drikke). Les mer »

Frokost

Dette er for deg som liker å stå opp til en god frokost på hotellet, men som gjerne vil utforske restauranttilbudet når det er tid for lunsj og middag. Les mer »