Leda Beach Hotel**+

Populært hotell med bungalows

Her bor du like ved Sides vestre strand og har kort vei til gamlebyen. Leda Beach Hotel ligger i et sjarmerende område med antikke søyler og ruiner. Den flotte beliggenheten gjør hotellet svært populært. Hotellet har en fin hage og et lite basseng med separat barnebasseng (åpent fra midten av april til midten av desember). Det finnes også en koselig restaurant og et minimarked. Bordtennis og massasje (mot avgift). Solsenger og parasoller er gratis for hotellets gjester, både ved bassenget og på stranden. 

Rommene

Enkle rom av varierende størrelse med dobbeltseng eller to separate senger (enkelte rom har køyeseng). Rommene ligger i lave bygninger eller bungalows. Alle rom har telefon, minibar, luftkondisjonering (mot avgift), minisafe (mot avgift, finnes i alle bungalows men ikke i alle hotellrom), satellit-tv og balkong eller terrasse. Baderom med wc, dusj og hårtørker.

Romtyper

  • Dobbeltrom i hovedbygg for 2 + 1 ekstraseng 
  • Bungalow for 2 + 1 ekstrasend
  • Bungalow for 2 + 2 barn i køyeseng

Øvrig

Turist- og strandområde. Bygget i år 1990, renovert i 2007. Hotellet består av totalt 63 rom beliggende i 22 bungalows og fire andre bygninger. Bratte trapper og store nivåforskjeller. WiFi i resepsjonen (mot avgift). Bagasje må bæres ca 30 meter til resepsjonen da transferbussen ikke kan kjøre hele veien til hotellet. Hotellet aksepterer følgende betalingskort: Visa, Mastercard og Eurocard. Avstand til lokalt sentrum Side 500 m.

Status:
Fullt

Video

Fakta

Stranden 0 m
Lokalt sentrum 500 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Internett Ja
Luftkond. Ja
Deponering Ja
Heis Nei
Antall etasjer 3
Antall rom 63
Bygget 1990
Måltider Frokost

Avganger & priser


Ditt søk ga ingen treff

Andre kunder har også sett på:

Golden Star Hotel

Golden Star Hotel

**+
Prisgunstig hotell ved stranden i Side
Golden Star Hotel er et enkelt, familiedrevet hotell med en super beliggenhet rett ved en flott sandstrand i Side. Hotellet har bassengområde med separat barnebasseng. Restauranten ligger fint t... Les mer »
Stranden 0 m
Lokalt sentrum 150 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Strandbar