Konsepter

For å gjøre det enkelt og oversiktlig å velge hotell, har vi kategorisert flere av hotellene under ulike konsepter. Velg det som er viktig for deg og din familie. 

Aqua Splash

På våre Aqua Splash-hotell er det alltid et eller flere bassengområder, med en eller flere vannsklier. Høy trivselsfaktor for familier med barn som tilbringer mye av tiden i vannet. Velkommen til en fartsfylt ferie!Les mer »

Nær stranden

Vår definisjon av å bo «nær stranden» betyr at hotellet ligger 0-150 meter fra stranden. Vi måler avstanden fra den delen av hotellområdet som ligger nærmest stranden. Dersom du bor i en annen bygning på hotellområdet, vil avstanden til stranden være lengre. Det kan være gangveier/veier/bygninger...Les mer »

Luksus

Vårt beste produkt kaller vi Luksus. Her har vi valgt ut de aller mest luksuriøse hotellene i vårt program. Alle hotell med Luksus-symbolet har noe ekstra å tilby, god beliggenhet, fine bassengområder og en internasjonal atmosfære. På disse hotellene får du service på toppnivå, og standarden...Les mer »

Hotell for voksne

For deg som reiser uten barn: Vi anbefaler å velge et av våre hotell for voksne. Her legges det vekt på komfort, god mat og hyggelig stemning - perfekt enten du reiser med kjæresten, venner eller unge voksne over 16 år.Les mer »

All Inclusive + Aqua Splash = 100% ferie!

Her ser du alle våre hotell som har vannsklier for barn og ungdom, og som samtidig har All Inclusive. Dette er ferien for den kostnadsbevisste barnefamilien som vil ha et hotellopphold som gjør ferien morsommere!Les mer »

Bo alene

Flere og flere velger å reise alene, kanskje for å få mer egentid, skape nye bekjentskaper eller bare for å investere i eget velbefinnende. Mange hotell tar ganske store tillegg for personer som bor uten selskap i dobbeltrom. For å gjøre det enkelt for deg som reiser alene har vi her samlet hotell som tilbyr rimelige...Les mer »

Populært

Her har vi listet opp de mest populære hotellene i vårt program i Tyrkia. Ønsker du å finne et hotell som du vet er populært kan du se på disse hotellene.   ✔  Mange tilbakevendende gjester  ✔  Havner på topp i våre kundeundersøkelser  ✔...Les mer »

Hotell med SPA

Unn deg selv og dine kjære en rolig uke med avslappende SPA-opplevelser. En deilig ferie med følelse av luksus og velvære. Gi din kropp en ny start, inspirasjon og glødende energi. Her har vi samlet alle våre hotell med SPA-anlegg.Les mer »

Bo flere

Hold utkikk etter dette symbolet når dere vil bo mange personer sammen. Hotell med Bo Flere er rom eller leiligheter med ekstra stor kapasitet. Det kan være leiligheter med flere soverom eller store familierom med mulighet for mange ekstrasenger. Ta med hele familien eller vennegjengen og bo i samme leilighet/hotellrom. For oss regnes Bo...Les mer »

Fitness

Liker du å holde deg i aktivitet og trene i ferien? Vi vil selvfølgelig tilby hotell med treningsrom slik at våre gjester har mulighet til å røre på seg under besøket i Tyrkia. Dersom du vil trene i ferien kan du velge et av hotellene som tilbyr treningsfasiliteter. Vennlist merk at utvalget av...Les mer »

Bra med barn

Her har vi samlet hotell som passer for familier som reiser med barn til Tyrkia. På disse hotellene finner du blant annet enten familierom, vannsklier, barnebasseng og som oftest miniklubb (i det minste under høysesong). Helt enkelt familiehotell som er tilpasset for barn (og voksne)!Les mer »