Klassetur

La Tyrkiareiser skreddersy den perfekte skoleturen


Oppdag fantastiske Tyrkia med skoleklassen. Vi skreddersyr reise, opphold og aktiviteter etter deres behov og ønsker. Tyrkia byr på personlig service og rimelige priser, og på reisemålene møtes dere av en avslappet atmosfære, og vennlige, nysgjerrige mennesker. På våre klasseturer fylles dagene med mye mer enn bare sol og bad; spennende kultur og historie, deilig klima og god mat for en rimelig penge gjør dette til et perfekt mål for klasseturen!

La oss hjelpe dere å finansiere reisen

Dersom dere bestiller en reise med oss vil dere motta gavekort til bruk i lotterier, skolebasarer eller andre arrangementer. Dette pleier å være et bra tilskudd til skolekassen og det kan hjelpe dere å finansiere deler av turen. Kontakt oss for detaljer om gavekort og finansiering.

Dere bestemmer innhold og aktiviteter

I samarbeid med dere skreddersyr vi skolereisen. Her er noen eksempler på noen av aktivitetetene og severdighetene vi tilbyr:

Besøk på en tyrkisk skole
Dette er en flott kulturutveksling for elevene. Norske og tyrkiske erfaringer kan deles og diskuteres, og man får innsyn i hvordan den tyrkiske skolehverdagen og skolesystemet fungerer.

Utflukter til antikke byer, severdigheter og naturreservater
Tyrkia byr på uendelig mye kultur, historie og flotte severdigheter. Hvorfor ikke en heldagstur til Pamukkale, et bad i ”Kleopatras kilde”, eller en tur til det antikke teateret Aspendos?

Fantastiske matopplevelser
Det tyrkiske (ottomanske) kjøkkenet er ett av de mest innflytelsesrike i verden, og det finnes et uendelig utvalg matretter å utforske. La elever og lærere oppdage at tyrkisk mat er så mye mer enn bare kebab. 

Drømmedag i badeland...
Dette er en aktivitet som aldri slår feil, verken for store eller små! I Antalya finner man flere av Tyrkias beste badeland og vi garanterer en fartsfylt og uforglemmelig dag.

Vi på Tyrkiareiser lover å gi dere den beste prisen vi har tilgjengelige. Vi legger vår sjel i personlig service der vi setter deres skoleklasse i første rekke.

Send oss en forespørsel med ønsker for gruppereisen, så tar vi kontakt med dere.