Kervan Hotel***

Sentralt All Inclusive-hotell

Kervan Hotel er et All Inclusive-hotell med flott beliggenhet nær antikke Side, ikke langt fra sentrum. Her er det hyggelig atmosfære. Populært bassengområde med bassengbar. På den flotte sandstranden er det gratis solstoler og parasoller for hotellets gjester. Restaurant, bar, biljard, dart og hamam. Noen av aktivitetene er mot avgift. 

Rommene er små og enkle og noe slitte med dobbeltseng eller to enkle senger. Alle rom har TV og telefon. Minibar (mot avgift). Luftkondisjonering. Deponering mot avgift. Bad med wc, dusj og hårtørker. Balkong eller markterrasse. 

Dobbeltrom for 2 + 1 ekstraseng.

Øvrig: Bygget i 1995. Delvis renovert i 2011. Turist- og strandområde med lokaltrafikk. Entre og lobby ligger i 3. etasje. Badebuss til den østre stranden med gratis solsenger og parasoller for hotellets gjester. Enkel All Inclusive. WiFi på hotellområdet. Passer ikke for bevegelshemmede. Ingen heis. Musikk fra restauranter og nærliggende barer kan oppfattes som sjenerende. Trapper og nivåforskjeller.  Lokalt sentrum 250 m unna, Side sentrum 1,2 km. 

Kervan Hotel godtar følgende betalingskort: Visa, Mastercard, Eurocard og American Express.

Status:
Fullt

Video

Fakta

Stranden 600 m
Lokalt sentrum 255 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Internett WiFi
Luftkond. Inkludert
Deponering Mot avgift
Heis Nei
Antall etasjer 4
Antall rom 60
Bygget 1995
Måltider All Inclusive

Avganger & priser


Ditt søk ga ingen treff