Kemer Dansefestival 2019

Vi gjentar suksessen: solfylt danseuke i Kemer!

Tyrkiareiser og Viking Star Hotel & Spa ønsker deg nok en gang hjertelig velkommen til Kemer Dansefestival! Etter mange vellykkede arrangement de siste årene er det klart for en ny runde med gøy på gulvet!

Den 26. april gjennomførte vi årets første ukelange festival hvor deltakerne fikk oppleve både Tango, Salsa, Swing og Seniordans.
4. oktober fortsetter vi med en høstfestival med tango, salsa och swing. 11.oktober starter seniorfestivalen med seniordans, zumba och magedans . På Kemer Dansefestival kombineres danseglede med sol, bad, spennende utflukter og nye bekjentskaper. Under festivalen blir Tyrkiareiser eget hotell Viking Star Hotel & Spa forvandlet til et eldorado for danseglade gjester i alle aldre.

Vi har lagt opp til undervisning med noen av Norges, Sveriges og Finlands beste danseinstruktører, og på kvelden får du prøvd ut dine nye ferdigheter på dansegulvet. Disse ukene passer for deg som elsker å danse - enten det er Tango, Kizomba eller Salsa. Det passer like godt for deg som slitt ut mangt et par dansesko, som for deg som er helt nybegynner. Meld deg på og få undervisning i din favorittdans av erfarne instruktører. Under oppholdet vil du få mulighet til å prøve deg på alle de ulike danseartene!

DANSEKURS 2019

Under årets festival tilbyr vi kurs i følgende dansestiler:
  • Tango
  • Salsa
  • Kizomba
  • West Coast Swing

BESTILLING

Les mer om de ulike kursene og bestill din reise ved å klikke deg inn på de ulike lenkene nedest på denne siden.
PS! Tilhører du en danseklubb eller forening som skal delta på dansefestivalen? Gi beskjed til klubb/forening når du har bestilt reisen, slik at de kan holde oversikt over hvilke egne medlemmer som kommer. Er du ikke medlem av en klubb/forening bestiller du reisen som vanlig.

Kemer Dansefestival - Kizomba

Berit Olsson Tillkvist og Olle Tillkvist holder kurs i den spennende og sensuelle dansearten Kizomba! Festivalen finner sted i Kemer, en sjarmerende liten havneby som ligger på Antalyakysten, ca 1 times kjøretur unna Antalya flyplass. Førsteklasses overnatting i hjertet av byen, på Viking Star Hotel & Spa,...Les mer »

Kemer Dansefestival - Salsa

Bli med Cecilie Ortega på en fantastisk uke med salsa og andre danser i den sjarmerende lile havnebyen Kemer, som ligger på Antalyakysten, ca 1 times kjøretur unna Antalya flyplass. Cecilie Ortega er en kjent norsk salsadanser, instruktøren og pedagog. Hun har fått undervisning fra...Les mer »

Kemer dansefestival - Tango

Vi er glade for å nok en gang ønske deg velkommen til Tango, sol og badeferie i oktober! Denne reisen passer like bra for deg som aldri har tatt tangosteg før, som for den erfarne danser. Festivalen arrangeres i Kemer, en sjarmerende liten havneby som ligger på Antalyakysten, ca 1 times kjøretur unna Antalya...Les mer »