Kemer Dansefestival

Sol og dans i vakre Kemer!

 
Obs! Kemer Dansefestival er ferdig for i år. Vi kommer snart tilbake med mer informasjon om Kemer Dansefestival 2019.
 
Tyrkiareiser og Viking Star Hotel & Spa ønsker deg hjertelig velkommen til Kemer Dansefestival 2018! Etter mange vellykkede arrangement de siste årene, gjentar vi suksessen!
 
Den 11. oktober starter årets festival som varer 2 uker, og du velger selv om du vil delta 1 eller 2 uker. Under festivalen kan du oppleve både tango, salsa, magedans og seniordans. På Kemer Dansefestival kombineres danseglede med sol, bad, spennende utflukter og nye bekjentskaper. Under festivalen blir Tyrkiareiser eget hotell Viking Star Hotel & Spa forvandlet til et eldorado for danseglade gjester i alle aldre.

Vi har lagt opp til undervisning med noen av Norges, Sveriges og Finlands beste danseinstruktører, og på kvelden får du prøvd ut dine nye ferdigheter på dansegulvet. Disse ukene passer for deg som elsker å danse - enten det er tango, salsa, seniordans eller magedans. Det passer for deg som slitt ut mangt et par dansesko fra før, og for deg som er helt nybegynner. Meld deg på en av turene, og få undervisning i din favoritt-danseart av erfarne instruktører. Under oppholdet vil du også få mulighet til å prøve deg på de andre danseartene!
 
I år hadde vi kurs i:
  • Tango
  • Salsa
  • Magedans
  • Kizomba
  • Seniordans
Les mer om de ulike kursene og bestill din reise ved å klikke deg inn på sidene under. OBS! Festivalen er over for i år, men mer informasjon om neste års arrangement er under produksjon.