Kemer Dansefestival 2019

Vi gjentar suksessen: solfylt danseuke i Kemer!

Tyrkiareiser og Viking Star Hotel & Spa ønsker deg nok en gang hjertelig velkommen til Kemer Dansefestival! Etter mange vellykkede arrangement de siste årene er det klart for en ny runde med gøy på gulvet!

Den 26. april gjennomførte vi årets første ukelange festival hvor deltakerne fikk oppleve både Tango, Salsa, Swing og Seniordans.
11. oktober fortsetter vi med en høstfestival. På Kemer Dansefestival kombineres danseglede med sol, bad, spennende utflukter og nye bekjentskaper. Under festivalen blir Tyrkiareiser eget hotell Viking Star Hotel & Spa forvandlet til et eldorado for danseglade gjester i alle aldre.

Vi har lagt opp til undervisning med noen av Norges, Sveriges og Finlands beste danseinstruktører, og på kvelden får du prøvd ut dine nye ferdigheter på dansegulvet. Disse ukene passer for deg som elsker å danse - enten det er Tango, Kizomba, Salsa eller Seniordans. Det passer like godt for deg som slitt ut mangt et par dansesko, som for deg som er helt nybegynner. Meld deg på og få undervisning i din favorittdans av erfarne instruktører. Under oppholdet vil du få mulighet til å prøve deg på alle de ulike danseartene!

OBS! Viking Star Hotel & Spa er fullbooket i slutten av april, og derfor tilbyr vi overnatting på søsterhotellene Viking Apart og Viking Nona Beach, som ligger ca 10 minutters gange fra Viking Star. Selvsagt får alle gjester benytte seg av fasilitetene på Viking Star, og All Inclusive-buffeten til frokost, lunsj og middag er inkludert.

DANSEKURS 2019

Under årets festival tilbyr vi kurs i følgende dansestiler:
  • Tango
  • Salsa
  • Kizomba
  • Seniordans
  • West Coast Swing

BESTILLING

Les mer om de ulike kursene og bestill din reise ved å klikke deg inn på de ulike lenkene nedest på denne siden.
PS! Tilhører du en danseklubb eller forening som skal delta på dansefestivalen? Gi beskjed til klubb/forening når du har bestilt reisen, slik at de kan holde oversikt over hvilke egne medlemmer som kommer. Er du ikke medlem av en klubb/forening bestiller du reisen som vanlig.

LIVE-MUSIKK 

  • Odd Arne Sørensen: Odd Arne Sørensen er en norsk trekkspiller, pianist og plateprodusent. Norsk og nordisk mester i gammeldans som solist, og norsk mester med gammeldansorkesteret Finnskogkvintetten. Han er nok mest kjent som trekkspilleren i dansebandet Ingemars. Han takket for seg i desember 2010 etter å ha vært medlem i 11 år. Året før han ble medlem i bandet ga han ut sitt første soloalbum med navnet Du og jeg og dompappen. I 2011 ga han ut oppfølgeren Mitt barndomsparadis. Samme året ble han også tildelt prisen Gullskoen som Årets musiker. Sommeren 2013 returnerte han til Ingemars.

  • Ray Vidar Moen: Han heter egentlig Ray Vidar Moen, men er best kjent som Mr.Ray. Musikken har stått i fokus siden Ray Vidar var liten gutt. Band som Casanova og Rune Rudberg Band har nytt godt av Ray Vidar Moen fra Flisa. Han har i mange år vært Rune Rudberg sin faste makker, og de siste årene har Ray Vidar reist rundt som Mr. Ray. I hele sommer har melodien ”Det fineste for meg” vært å høre på på Dansefot, både i radio og tv. Da var det heller ingen tvil om tittelen på den nye plata, den måtte bare hete ”Det fineste for meg”.

  • Lasse Sigfridsson: Lasse er en av Sveriges mest kjente artister. Allerede i 1967 grunnla han, sammen med sin tvillingebror Harry, det superpopulære dansebandet Lasse Stefanz. Etter 46 års turnering og et stort antall listetopper, startet Lasse sin vellykkede solokarriere. Med konserter i Sverige, Norge og Thailand i 2018 fortsetter Lasse å opprettholde et bredt publikum i alle aldre.

Kemer Dansefestival - Kizomba

Berit Olsson Tillkvist og Olle Tillkvist holder kurs i den spennende og sensuelle dansearten Kizomba! Festivalen finner sted i Kemer, en sjarmerende liten havneby som ligger på Antalyakysten, ca 1 times kjøretur unna Antalya flyplass. Førsteklasses overnatting i hjertet av byen, på Viking Star Hotel & Spa,...Les mer »8 dagerfra 8 950,-

Kemer Dansefestival - Salsa

Bli med Cecilie Ortega på en fantastisk uke med salsa og andre danser i den sjarmerende lile havnebyen Kemer, som ligger på Antalyakysten, ca 1 times kjøretur unna Antalya flyplass. Cecilie Ortega er en kjent norsk salsadanser, instruktøren og pedagog. Hun har fått undervisning fra...Les mer »8 dagerfra 8 950,-

Kemer Dansefestival - Seniordans

Bente Aasen og Ragnar Spiten inviterer nok en gang til danseferie i vakre Kemer på Antalyakysten!  Dette er en uke der du får oppleve masse dans, sol, og god mat og drikke i flotte omgivelser.  Overnatting på Viking Star Hotel & Spa ****+ med All Inclusive.  NÅR Avreisedatoer høst:   11. oktober...Les mer »

Kemer dansefestival - Tango

Vi er glade for å nok en gang ønske deg velkommen til Tango, sol og badeferie i oktober! Denne reisen passer like bra for deg som aldri har tatt tangosteg før, som for den erfarne danser. Festivalen arrangeres i Kemer, en sjarmerende liten havneby som ligger på Antalyakysten, ca 1 times kjøretur unna Antalya...Les mer »8 dagerfra 8 950,-