Hotel Kaya Belek****+

Golfhotell for hele familien

Vakkert beliggende ved pinjeskogen finner du Hotel Kaya Belek, med egen strand og golfklubb. Dette er et hotell perfekt for familien eller for den som ønsker å slå et slag golf. Stort bassengområde med basseng, barnebasseng og vannsklie (visse åpningstider). Barna vil stortrives i barnebassenget og på lekeplassen. Det er gratis solsenger og parasoll, både ved bassengene og på stranden. Innendørsbasseng. Hotel Kaya Belek har også en internasjonal miniklubb for barn mellom 4 og 12 år og minidisco. For ungdom er det også en egen tenåringsklubb (13-16 år). Hotellet arrrangerer kveldsunderholdning flere dager i uken.

Hotellet har en hovedrestaurant og to a-la-carte restauranter (Ottomansk og italiensk), tre barer, en snack bar og en kafé . I enkelte perioder arrangeres det også dansekurs og matkurs på hotellet for de som ønsker å tilegne seg nye ferdigheter i løpet av ferien. Hotellet har en internasjonal atmosfære med gjester fra mange land.

Hotel Kaya Belek har en rekke fasiliteter; hamam, treningsrom, sauna, og dampbad, vanngymnastikk, ti tennisbaner, ridning, darts med mer. Hotellet har egen Spa-avdeling med tilbud om ulike behandlinger og massasje. Visse aktiviteter og alle SPA-behandlinger mot avgift. Frisør. Gratis shuttlebuss til hotellets golfbane. 

Rommene

Moderne innredet og av varierende størrelse med en varm og koselig atmosfære. Luftkondisjonering (visse tider på året), satellitt-TV, deponering (mot avgift), minibar fylt med vann og mineralvann ved ankomst. Telefon. Bad med dusj og wc. Alle rommene har balkong.

Romtyper

  • Dobbeltrom for 2 + 1 ekstraseng

Øvrig

Strand- /turistområde med lite trafikk. Gratis WiFi i resepsjonen, mot avgift på rommet. Utlån av håndklær. Internettkafé mot avgift. Lokalt sentrum Kadriye 3 km, Belek 6 km.  
Hotel Riu Kaya Belek aksepterer følgende betalingskort: Visa og Mastercard.

Greenfee-pakke

Ubegrenset golf på Kaya Palazzo GC (6 greenfee innbooket på forhånd, resten bestilles under reisen). Pakketilbudet gjelder på avreiser fra 1. september - 28. september. 

Pakketilbud inklusive 3 greenfee på Kaya Palazzo GC.  Pakketilbudet gjelder på avreiser fra 29. september - 29. oktober.

Øvrig

  • Golfbagstransport inngår i prisen (gjelder ikke flyvninger med Norwegian).
Status:
Fullt

Fakta

Stranden 300 m
Lokalt sentrum 2 km
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Internett Ja
Luftkond. Ja
Deponering Ja
Heis Ja
Antall etasjer 7
Antall rom 506
Bygget 1998
Måltider All Inclusive

All Inclusive

Hotel Kaya Belek - All Inclusive

Mat og drikke

  • Frokost 07.00–10.00
  • Sen frokost 10.00–11.00
  • Lunsj og snacks 12.30-15.30
  • Middag 18.30–21.00
  • Nattsnacks buffét 23.00–06.00

À la carte

Besøk på en av de tre à la carte restaurantene inngår i oppholdet, 18.30–21.00. Tillegg for drikke. Bordreservasjon kreves. Åpningstiden til restaurantene kan variere avhengig av værforholdene.
  • Italiensk
  • Asiatisk
  • Tyrkisk

Barer

Alle lokale alkoholholdige og alkoholfrie drikkevarer, samt noen importerte drikkevarer er inkludert hele døgnet. Barenes åpningstider varierer. Bortsett fra frokost og snacks er drikke servert ved bordet. Ferskpresset juice, drikke på flaske og enkelte importerte merker er mot ekstra betaling.  Drikke på nattklubben er mot kostnad. Minibar finnes på rommet, vann, mineralvann og øl inngår.

For barn

Barnebasseng, barneklubb (4-12 år, ikke skandinavisktalende personale), minidisko, lekeplass og vannsklier (sommersesong).

Øvrig 

Underholdning, opptredener, gruppetreningstimer, WiFi i lobbyen, treningsrom, tennisbaner, bastu, bordtennis, beachvolley, vannsport (ikke motordrevet aktivitet), transport til Kaya Palazzo Golf Club, solsenger og parasoller ved hotellets strand. Bassenghåndklær. 

Mot ekstra kostnad

Telefon, fax, roomservice, legehjelp, frisør, klesvask, butikker, behandlinger på Spa-avdelingen, hamam, gameroom, biljard, fotballbaner, greenfee, dykking og motordrevet vannsport (sommersesong). 

Vær oppmerksom på at endringer kan forekomme. Mer detaljert informasjon kan normalt fås på hotellet. Som ID er det obligatorisk å bære hotellets armbånd. All Inclusive-pakken opphører å gjelde i det man sjekker ut og senest klokken 12 avreisedagen. Aldersgrense for alkoholservering er 18 år. I begynnelsen og slutten av sesongen når hotellet ikke har så mange gjester eller pga. været kan visse aktiviteter og fasiliteter som eksempelvis enkelte á la carte-restauranter, basseng mm. ha begrenset åpningstid eller være innstilte/stengt.

Avganger & priser


Ditt søk ga ingen treff

Andre kunder har også sett på:

Titanic Deluxe Golf Belek

Titanic Deluxe Golf Belek

*****
Luksushotell med vakker beliggenhet
Dette fantastiske hotellet ligger vakkert til med utsikt over elven. Et førsteklasses golfhotell med nærhet til Titanic Golfklubb. For bryllupsreisende par som vil ha "det lille ekst... Les mer »
Stranden 1,2
Lokalt sentrum 3 km
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja