J'Adore Deluxe Hotel & Spa*****

Eksklusivt hotell nær stranden

J'Adore er et elegant hotell beliggende nær stranden et lite stykke utenfor Side og Manavgat. Her finner man alt man behøver for å nyte ferien! Ønsker man å se mer av Side sentrum kan man lett ta seg dit med en kort taxi- eller busstur. Hotellet har et stort bassengområde med aquapark, aktivitetsbasseng og relax-basseng for de som ønsker en roligere atmosfære. For de små finnes det selvsagt et barnebasseng. Ved bassenområdet er det en bar der man kan nyte deilige, kjølende drinker.

Det finnes flere restauranter og barer, så her spiser man godt. Ønsker man en variasjon fra buffé-restauranten kan man reservere bord i en av de fire à la carte restaurantene (ett besøk inngår i hvert opphold). Hotellet har et Spa som tilbyr en mengde ulike behandlinger (mot avgift), samt hamam, bastu og treningsrom. På den private stranddelen nyter man varmen i solsenger og under parasollene, eller så kan man delta i strandlekene som hotellet arrangerer. Både på dag- og kveldstid er det underholdning og live musikk. På kvelden er det også et disco. Det finnes selvsagt en lekeplass og i tillegg kan barn fra 4 til 12 år boltre seg med aktiviteter og leker i den internasjonale miniklubben (ikke skandinavisktalende personale).

Rommene

Romslige og moderne dobbeltrom med en dobbeltseng og en enkeltseng. Familierommene består av to rom med skyvedør mellom, der det ene rommet har dobbeltseng og det andre rommet har to enkeltsenger. Samtlige rom har laminatgulv, tv, minisafe, minibar, luftkondisjonering og balkong. Baderom med wc, dusj og hårtørker.

Romtyper

 • Dobbeltrom for 2 + 1 ekstraseng (havutsikt mot tillegg)
 • Familierom for 3 – 4 personer

Øvrig

Turist- og strandområde med lokal trafikk. Bygget i 2016. Totalt 329 rom i en bygning. Heis. Gratis WiFi i resepsjonen. Stranden består av sand og stener. Hotellet aksepterer følgende betalingskort: Visa, Mastercard og Eurocard. Avstand til lokalt sentru: Titreyengöl 600 m., Side 7 km, Manavgat 5 km. 

Status:
Fullt

Fakta

Stranden 300 m
Lokalt sentrum 600 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Internett Ja
Luftkond. Ja
Deponering Ja
Heis Ja
Antall leiligheter Ja
Ant. rom/leiligheter Ja
Antall etasjer 8
Antall rom 329
Bygget 2016
Måltider Ultra All Inclusive

Ultra All Inclusive

J’Adore Deluxe Hotel & Spa – Ultra All Inclusive

Mat og drikke

I hovedrestauranten serveres frokost, lunsj og middag i form av buffé.
 • Frokost 07:00-10:00
 • Sen frokost 10:00-10:30
 • Lunsj 12:30-14:30
 • Middag 19:00-21:00
 • Midnattsnacks 22:00-07:00
   
 • Iskrem 12:30-17:30
 • Snacks 12:00-16:00
 • Gözleme (tyrkiske pannekaker)/bakt potet 11:00-15:00
 • Kaffe, kaker och søtsaker 16:00-17:00


Hotellet har fire à la carte-restauranter med meny fra det italienske, meksikanske, asiatiske og tyrkiske kjøkkenet. Et besøk på en av restaurantene inngår, og reservasjon kreves.

Barer

 • Lounge bar 16:00-24:00
 • Bassengbar 10:00-24:00
 • Strandbar 10:00-18:00
 • Disco bar 20:00-24:00
 • Irsk pub 20:00-24:00

For barn

Miniclub for barn mellon 4-12 år under enkelte tider (ej skandinavisktalande personal). Aquapark med fem vattenrutchbanor.

Øvrig

Solstolar och parasoll på stranden. Strandhåndkle. Minibar på rommet med vann og juice. Innendørsbasseng. Aktiviteter dagtid og underholdning kveldstid. Tyrkiskt bad, hamam, bastu og treningsrom. Bordtennis, beachvolley og minigolf.

Mot ekstra kostnad

Behandlinger i spa-avdelingen, enkelte vannsporter, vannpipe. Enkelte importerte drikker og ferskpresset fruktjuice samt drikke og vin på flaske.

Vær oppmerksom på at endringer kan forekomme. Mer detaljert informasjon kan normalt fås på hotellet. Som ID er det obligatorisk å bære hotellets armbånd. All Inclusive-pakken opphører å gjelde i det man sjekker ut og senest klokken 12 avreisedagen. Aldersgrense for alkoholservering er 18 år. I begynnelsen og slutten av sesongen når hotellet ikke har så mange gjester eller pga. været kan visse aktiviteter og fasiliteter som eksempelvis enkelte á la carte-restauranter, basseng mm. ha begrenset åpningstid eller være innstilt/stengt.

Avganger & priser


Ditt søk ga ingen treff

Andre kunder har også sett på:

Water Side Resort & Spa

Water Side Resort & Spa

*****
For deg som vil ha en eksklusiv ferie
På Water Side Resort & Spa bor man som i et palass og ha det meste man kan ønske seg for en vellykket ferie. På det flotte hotellområdet finner man badebasseng, barnebasse... Les mer »
Stranden 250 m
Lokalt sentrum 600 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Side Star Resort Hotel

Side Star Resort Hotel

*****
Her skapes fine ferieminner
Dette er et All Inclusive-hotell av høy standard rett ved den fantastiske sandstranden i Side. Her finner du alt som skal til for å skape uforglemmelige ferieminner, og både store s... Les mer »
Stranden 0 m
Lokalt sentrum 700 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja