Informasjon om uspesifisert reise

Hos Tyrkiareiser har vi valgt å kalle våre uspesifiserte reiser for Solsjansen. Dette er et prisgunstig alternativ for deg som ikke stiller for høye krav til standard eller reisemål. Våre uspesifiserte reiser selges til en lavere pris, da innkvarteringen er uspesifisert og ikke kan bekreftes før avreisen. Ved kjøp av en uspesifisert reise kan du ikke stille samme krav som ved kjøp av en ordinær/spesifisert reise. Innkvarteringen er nokså enkel, og noen ganger på hotell som kanskje ikke er med i vårt ordinære program.

Det finnes to ulike varianter av Solsjansen:

Solsjansen - Innebærer at du reiser til flyplassen enten i Bodrum eller Antalya, og du får informasjon om hvilket hotell og feriested du skal bo på først ved ankomst til reisemålet. Noen ganger skjer innkvarteringen på et hotell som ikke er med i vårt ordinære program. Vi garanterer eget toalett og dusj. Er dere inntil fire personer som reiser sammen kan vi også garantere at alle vil havne på samme hotell.

Solsjansen All Inclusive ***- innebærer en uspesifisert reise der vi garanterer et hotell med minst tre stjerner og All Inclusive. Du reiser uspesifisert til flyplassen i enten Bodrum eller Antalya, og du får informasjon om hvilket hotell du skal bo på først ved ankomst til reisemålet. Noen ganger skjer innkvarteringen på et hotell som ikke er med i vårt ordinære program. Vi garanterer eget toalett og dusj.  Er dere inntil fire personer som reiser sammen kan vi også garantere at alle vil havne på samme hotell.

Legg merke til følgende

Den som har behov for å stille visse krav til bosted vil vi anbefale å bestille en spesifisert reise. Busstransport og mat på flyet kan kjøpes som tillegg. Om du reiser alene og vil bo på et enkeltrom må du betale et tillegg. Vi kan ikke garantere at hotellet har deponeringsboks, luftkondisjonering, svømmebasseng eller andre fasiliteter. Reiselederservicen kan også være begrenset. Rydding og vasking er som regel ikke inkludert. Som regel er ingen måltider inkludert, selv om hotellet har servering (med mindre du har bestilt Solsjansen All Inclusive).

I sjeldne tilfeller kan det hende vi må flytte solsjansen-gjester til andre hotell. Da vi ikke vet i forveien hvor du kommer til å bo, kan vi ikke gi deg et forvarsel om slike ting.

Vi anbefaler alle som er bevegelseshemmede eller har spesielle behov om å velge en spesifisert reise.

Kontakt oss i dag på info@tyrkiareiser.no eller 815 00 505 om du har spørsmål eller behøver hjelp med bestilling.