Hulusi Hotel***

På Hulusi Hotel bor du i Bungalows, midt i den sjarmerende byen Side.  Hotellet har hyggelig atmosfære, omringet av frodige omgivelser. Stranden finner du kun 250 meter unna, og på få minutter kan man spasere inn til gamlebyen i Side.  På Hulusi hotel finner du et innbydende bassengområde med svømmebasseng, barnebasseng, solsenger og parasoller. Nyt solen med en forfriskende drink fra hotellets bar. Det er en restaurant på hotellet der du kan bestille enkle retter. For de som ønsker å utforske nærområdet og spise en koselig lunsj eller middag, er det mange restauranter og butikker like i nærheten. 

Rommene

Enkle rom med dobbeltseng og enkeltseng, eller dobbeltseng og sofa.Rommene ligger i lave bygninger. Alle rom har gulvtepper,luftkondisjonering (mot avgift),depenoring (mot avgift), TV, telefon, kjøleskap, balkong, bad med toalett, dusj og hårtørker.

Romtyper

Dobbeltrom for 2 + 1 ekstraseng eller sovesofa.

Øvrig

By og turistområde, lokalt sentrum ligger rett utenfor og avstand til Side sentrum er 1,1 km. Totalt 24 Bungalows. Hotellet aksepterer følgende betalingskort: Visa, Mastercard..

Fakta

Stranden 250m.
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Internett Gratis
Luftkond. Mot tillegg
Deponering Mot tillegg
Måltider Frokost

Avganger & priser


Ditt søk ga ingen treff