Xoria Deluxe Resort Hotel Tyrkia Antalya-området Alanya
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid
Kart

Xoria Deluxe Resort Hotel

Tyrkia / Antalya-området
Payallar Mah. D-400 KaraYolu Üzeri No:78, 07475
Kartvisning

Xoria Deluxe Resort Hotel

Søk etter ledig rom og pris
Info
Basseng - Barnebasseng - Vannsklier  - Bar - Restaurant 
Gratis internet - Fitness - Privat strand 
Lokal sentrum 2 km. - Alanya sentrum 15 km. 
Hotellbeskrivelse

Xoria Deluxe Hotel er et nyere 5-stjerners Ultra All Inclusive-hotell som ligger 2 km fra Konakli, og ca. 15 km fra Alanya. Hotellet består av en hovedbygning og en anneksbygning, og har et stort bassengområde med svømmebassenger for både barn og voksne, inkludert en med vannsklier og et barnebasseng. Fra hotellområdet er det tilgang til stranden via en tunnel


Hvis du trenger litt velvære, tilbyr hotellet et spa-senter med tyrkisk bad, badstue, innendørsbasseng og massasje (alle behandlinger mot et betaling). Hotellet arrangerer jevnlig aktiviteter og underholdning for både barn og voksne i høysesongen. Hvis du trenger å holde deg i form selv når du er på ferie, tilbyr hotellet både et treningsstudio og vannsportaktiviteter på stranden (avgifter påløper).


Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen ofte er veldig treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame filmer osv.


Trafikkstøy fra hovedveien vil oppstå i hotellets fellesareal og i rom med utsikt over bassenget og havet.


Konakli er en liten ferieby med et godt utvalg av butikker og restauranter. Hvis du vil oppleve den populære feriebyen Alanya, kan du enkelt ta bussen hit.

Rom informasjon

Standard rom:

Elegant innredede rom for maksimalt 3 personer og mulighet for en seng for et barn. Alle rommene har en dobbeltseng og en enkeltseng, sovesofa, TV, telefon, air condition, minibar (inkluderer vann / brus ved ankomst, refill betales), safe og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner. Rom for funksjonshemmede er tilgjengelig - vennligst spør når du bestiller. 


Standard rom - Annex:

Elegant innredede rom for maksimalt 3 personer og mulighet for en seng for et barn. Alle rommene har en dobbeltseng og en enkeltseng, sovesofa, TV, telefon, air condition, minibar (inkluderer vann / brus ved ankomst, refill betales), safe og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner. Rom for funksjonshemmede er tilgjengelig - vennligst spør når du bestiller.

 

Stort standardrom:

Elegant innredede rom for opptil 4 voksne og muligheten for en seng for et barn. Alle rommene har en dobbeltseng og to enkeltsenger, sovesofa, TV, telefon, air condition, minibar (inkluderer vann / brus ved ankomst, refill betales), safe og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

Familierom:

Elegant innredede rom på 2 etasjer for maksimalt 4 voksne og 2 barn. Alle rommene inneholder et soverom med dobbeltseng og sovesofa, stue med 2 enkeltsenger og en sovesofa, sant en stue med 2 enkeltsenger og en sovesofa, 2X TV, telefon, air condition, minibar (inneholder vann / brus ved ankomst, påfylles mot betaling), safe og balkong. To bad med dusj, toalett og hårføner.

Mat / Drikke konsept
Ultra All Inclusve
Frokost : 07:00 - 10:00
Sent frokost : 10:00 - 10:30
Lunsj : 12:30 - 14:00
Ettermiddag : 19:00 - 21:00
Pool Snack : 12:00 - 16:00
Beach Snack : 11:00 - 16:00
Patisserie : 11:00 - 18:00
Midnattsuppe : 00:00 - 01:00
 
Pool Bar : 10:00 - 18:00
Aqua Bar : 10:00 - 17:00
Lobbybaren : 10:00 - 00:00
Strandbar : 10:00 - 17:00
Disco : 00:00 - 02:00
 
A'la carte restaurant : 19:00 - 21:00 - Ett måltid inkl. Husk reservasjon!
 
Importert alkohol, drinker serveres i flaske, ferskpresset fruktjuice, behandlinger i spa-senteret, motorisert vannsport og noen fasiliteter er ikke inkludert. i All Inclusive-konseptet. Badehåndklær tilbys mot innskudd.

Ingen alkohol dispensering for personer under 18 år.

Støy fra hotellets Disco bar og aktiviteter / underholdning kan forekomme.

Utendørsrestauranter, barer, svømmebassenger og andre aktiviteter kan lukkes i lavsesongen og når været ikke tillater konstant bruk. Åpningstider kan endres uten å informere Tyrkiareiser.

Utvalget av underholdning, aktiviteter etc. vil bli begrenset utenfor høysesongen.

Xoria Deluxe Resort Hotel Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Sent E-mail error
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost