White City Beach Hotel Tyrkia Antalya-området Alanya
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid
Kart

White City Beach Hotel

Tyrkia / Antalya-området
Konakli Mah, Arikan Sk. No:1, 07400 Alanya/Antalya
Kartvisning

White City Beach Hotel

Søk etter ledig rom og pris
Info
Basseng - Barnebasseng - Vannsklier - Spa-center 
Mini Club - Bar - Restaurant - Privat strand
Lokal centrum 3 km. - Alanya sentrum 7 km. 
Hotellbeskrivelse

White City Beach Hotel er et godt familiehotell med mange fasiliteter for både barn og voksne. Hotellet har et bra bassengområde med to svømmebassenger, hvorav den ene har to vannsklier og et barnebasseng. På hotellets private strand er det rikelig anledning til å svømme og nyte solen.


Hvis du trenger litt selvpleie, tilbyr hotellet et spa-senter med innendørsbasseng, treningsstudio, tyrkisk bad, badstue og massasje (alle behandlinger mot en ekstra avgift).


I høysesongen organiserer hotellet morsomme aktiviteter og underholdning for både barn og voksne. Alle barn i alderen 4-12 år kan delta i morsomme aktiviteter i miniklubben (her snakkes ikke skandinavisk), hvor det også er lekeplass.


White City Beach er ca. 3 fra Konakli, som er en liten ferieby med et fint utvalg av butikker og restauranter. Hvis du vil utforske Alanya, kan du lett ta bussen dit.


Gratis trådløst internett er tilgjengelig i lobbyen. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen vanligvis er både langsom og ustabil, og at det ikke er mulig å streame filmer etc.

Rom informasjon

Standard rom:

Pent innredede rom for 2 personer, med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rommene har en dobbeltseng eller 2 enkeltsenger, TV, telefon, air condition, safe (ekstra kostnad), minibar (ekstra kostnad) og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner. Trådløst internett mot et gebyr. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen vanligvis er både langsom og ustabil, og at det ikke er mulig å streame filmer etc.

 

Superior rom:

Pent innredede rom for 3 personer, med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rommene har en dobbeltseng og en enkeltseng, TV, telefon, air condition, safe (ekstra kostnad), minibar (ekstra kostnad) og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner. Trådløst internett mot et gebyr. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen vanligvis er både langsom og ustabil, og at det ikke er mulig å streame filmer etc.

Mat / Drikke konsept
All Inclusve
Frokost : 07:00 - 09:30
Sent frokost : 09:30 - 10:30
Lunsj : 12:30 - 14:00
Middag : 19:30 - 21:00
Snacks : 10:00 - 17:00
Snacks – Strandbar : 12:00 - 17:00
 
A'la Carte Restaurant : 19:00 - 21:00 - For en avgift
 
Lobby Bar : 08:00 - 17:00
Pool Bar : 10:00 - 23:00
Strandbar : 10:00 - 17:00 (Øl og brus)
 
Importert alkohol, drikkevarer serveres i en flaske, ferskpresset fruktjuice, motorisert vannsport og noen fasiliteter (inkludert biljard) er ikke inkludert. i All Inclusive-konseptet.

Ingen alkohol dispensering for personer under 18 år.

Utendørsrestauranter, barer, svømmebassenger og andre aktiviteter kan lukkes i lavsesongen. Åpningstider kan endres uten å informere Tyrkiareiser.

Utvalget av underholdning, aktiviteter etc. vil bli begrenset utenfor høysesongen.
Betalte tjenester

Leie av sikkerhetsboks:               Ca. pris: 2 euro per dag som betales direkte til hotellet.

 

Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten at Tyrkiareiser informeres om dette.

White City Beach Hotel Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Sent E-mail error
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost