White City Beach Hotel Tyrkia Antalya-området Alanya
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid
Kart

White City Beach Hotel

Tyrkia / Antalya-området
Konakli Mah, Arikan Sk. No:1, 07400 Alanya/Antalya
Kartvisning

White City Beach Hotel

Søk etter ledig rom og pris
Info

Basseng Barnebasseng Vannsklier Spacenter  Miniklubb Bar Restaurant
Privat strand  Lokalt sentrum 3 km. Alanya sentrum 7 km.

Hotellbeskrivelse

 All Inclusive med fasiliteter for hele familien

 

Det nydelige White City Beach Hotel er et hotell for hele familien med fasiliteter for både store og små. Med flere bassenger, privat strand og spa, er alt der for at du skal få en minneverdig ferie.

 

Hotellet har et fint bassengområde med to bassenger, og hvis du liker fart og spenning har et av bassengene vannsklier. For de yngste gjestene er det et barnebasseng å leke og plaske i. Hvis du vil nyte de avkjølende bølgene i Middelhavet, har hotellet en privat strand.

 

Hvis du heller vil slappe av og nyte litt ekstra luksus, har hotellet et spa med innendørsbasseng, treningsrom, tyrkisk bad, badstue og massasje mot et gebyr. I høysesongen arrangerer hotellet aktiviteter og underholdning for både store og små. Barn i alderen 4-12 kan ha det gøy på International Mini Club eller på hotellets lekeplass.

 

Den lille feriebyen Konakli ligger ca 3 km fra hotellet, her er et lite sentrum med et kjøpesenter og noen restauranter. Hvis du heller vil oppleve den livlige byen i Alanya sentrum, er det lett å ta bussen dit.


Gratis Wi-Fi er tilgjengelig i lobbyen. Husk at forbindelsen ofte er treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame filmer osv.

Rom informasjon

Standard rom for 2 personer
Pent møblert rom med mulighet for ekstra oppredning. Alle rommene har dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, telefon, klimaanlegg, safe, minibar og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner. Trådløst internett mot et gebyr. Husk at forbindelsen ofte er treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame filmer osv.


 
Superior rom for 3 personer
Pent møblert rom med mulighet for ekstra oppredning. Alle rommene har en dobbeltseng og en enkeltseng, TV, telefon, air condition, safe, minibar og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner. Trådløst internett mot et gebyr. Husk at forbindelsen ofte er treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame filmer osv.

Mat / Drikke konsept
All Inclusve
Frokost : 07:00 - 09:30
Sent frokost : 09:30 - 10:30
Lunsj : 12:30 - 14:00
Middag : 19:30 - 21:00
Snacks : 10:00 - 17:00
Snacks – Strandbar : 12:00 - 17:00
 
A'la Carte Restaurant : 19:00 - 21:00 - For en avgift
 
Lobby Bar : 08:00 - 17:00
Pool Bar : 10:00 - 23:00
Strandbar : 10:00 - 17:00 (Øl og brus)
 

Tilleggsinformasjon

Safe og minibar mot et gebyr. Importert alkohol, drikke servert i flasker, ferskpresset juice, motoriserte vannsportaktiviteter og noen fasiliteter (f.eks. Biljard) er ikke inkludert i All Inclusive-konseptet. Ingen servering av alkohol for personer under 18 år. Uteserveringer, barer, bassenger og andre aktiviteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstidene kan endres uten at Tyrkiareiser blir informert. Underholdning, aktiviteter osv. Er begrenset utenfor høysesongen.

Betalte tjenester

Leie av sikkerhetsboks:               Ca. pris: 2 euro per dag som betales direkte til hotellet.

 

Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten at Tyrkiareiser informeres om dette.

White City Beach Hotel Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
PostCode
DateOfBirth
Sent E-mail error
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost