Villa Side Hotel Tyrkia Antalya-området Side
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid
Kart

Villa Side Hotel

Tyrkia / Antalya-området
Ilıca Mah. Sahil Cad. No: 28 Ilıca / Manavgat Türkiye/
Kartvisning

Villa Side Hotel

Søk etter ledig rom og pris
Info

Basseng Barnebasseng  Restaurant  Bar Gratis internett
Strand 250 m. Kumköy C. 0 m. Sidesentrum 4,2 km.

Hotellbeskrivelse

 Sjarmerende All Inclusive-hotell med vannsklier

 

Sjarmerende Villa Side Hotel er et hotell med en hyggelig atmosfære for hele familien i Kumköy, ca 4 km utenfor Side.

 

Hotellet har et nydelig bassengområde med et stort basseng og et eget barnebasseng, samt et basseng med vannsklier. Hvis du heller vil tilbringe dagen på stranden, er den barnevennlige stranden bare 250 meter fra hotellet. Her kan du gå eller bruke hotellets skyttelbuss, som går et par ganger om dagen i høysesongen.

 

Det er et hyggelig spa-område med tyrkisk bad, badstue og massasjebehandlinger. Her finner du også hotellets innendørsbasseng og et treningsrom. I høysesongen organiserer hotellets animasjonsteam ulike aktiviteter som vannaerobic, konkurranser og lek, og om kvelden tilbyr animasjonsteam underholdning for hele familien. Hotellet har også en internasjonal miniklubb for alle barn i alderen 4-12 år.

Vær oppmerksom på at noen av hotellets fasiliteter, inkludert miniklubben, ligger på søsterhotellet Villa Side Residence.


Trådløst internett er tilgjengelig i hotellets fellesområder, men vær oppmerksom på at forbindelsen ofte er tregere enn vi er vant til, og at det ikke er mulig å streame filmer eller lignende. Oppgradering til raskere internett er tilgjengelig mot et gebyr.


Rom informasjon

Standard rom
Elegant innredet rom for 2 personer med mulighet for ekstra opprening. Alle rommene er utstyrt med en dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, telefon, klimaanlegg, minibar, vannkoker, safe og balkong. Badene har dusjkabinett, toalett, telefon og hårføner.

Rom med forbindelsesdør og handikappvennlige rom er tilgjengelige - spør når du bestiller.
 

Familierom med hems
Elegant innredet rom med to etasjer for 4 personer med mulighet for ekstra oppredning. Alle soverommene har to soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger i hver. I tillegg er det også telefon, TV, klimaanlegg, minibar, vannkoker, safe og balkong. Badene har dusjkabinett eller badekar, toalett, telefon og hårføner.

Mat / Drikke konsept
All Inclusive
Frokost : 07:30 - 09:30
Sen frokost : 09:30 - 10:00
Lunsj : 12:30 - 14:00
Middag : 19:00 - 21:00
Kaffe, te og kaker : 11:00 - 16:00 - Strandbar
Kaffe, te, kake og frukt : 11:00 - 16:00 - Bassengbar
 
Barer
Lobby Bar : 24 Timer
Pool Bar : 10:00 - 00:00
Restaurant Bar : 10:00 - 21:00
Strandbar : 10:00 - 17:30
 
A’la Carte – mot bebyr
Sofra : 19:00 - 21:00 - Tyrkisk
Lagos : 19:00 - 21:00 - Frisk
Portofino : 19:00 - 21:00 - Italiensk
 

Tilleggsinformasjon

Importert alkohol, drikkevarer på flasker, ferskpresset fruktjuice, motorisert vannsport og noen fasiliteter som bowling, biljard og massasjebehandlinger er ikke inkludert i ultra all inclusive-konseptet. Minibaren fylles med vann hver dag. Badehåndklær er tilgjengelig i resepsjonen mot et depositum. Ingen servering av alkohol til personer under 18 år. Uteserveringer, barer, bassenger og andre fasiliteter kan være begrenset eller stengt utenfor høysesongen uten at Tyrkiareiser blir informert. Utvalget av underholdning og aktiviteter er begrenset utenfor høysesongen.

Villa Side Hotel Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Postnummer
Fødselsdato
E-post
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost