Viking Suite Hotel Tyrkia Antalya-området Kemer
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Viking Suite Hotel
Atatürk cad. No:56, 07980 KEMER-ANTALYA
Hotellbeskrivelse

Leilighetshotell med perfekt beliggenhet

 

Viking Suite Hotel er et godt leilighetshotell med sentral beliggenhet i det koselige feriestedet Kemer. Hotellet er veldig populært blant skandinaver og gjester kommer tilbake hit år etter år.

 

Her er et lite, men koselig bassengområde med solterrasse og basseng med integrert avdeling for de minste barna. I perioden 15. juni til 15. august er miniklubben for barn i alderen 4-12 år åpen. Voksne kan nyte et besøk til det lille SPA-senteret, som tilbyr boblebad og massasje.

 

Oppholdet er med All Inclusive, men i alle leilighetene er det også en liten kjøkkenkrok, slik at du kan lage lettere måltider selv. I høysesongen tilbyr hotellet levende musikk en gang i uken.

 

I området rundt hotellet finner du butikker, restauranter og supermarkeder. Den koselige Moonlight Beach ligger ca. 800 m fra hotellet og gratis transport tilbys noen ganger om dagen i høysesongen.

 

Trådløst internett er tilgjengelig i lobbyen. Vær imidlertid oppmerksom på at tilkoblingen er både ustabil og treg og at det ikke er mulig å streame film ol.


Vær oppmerksom på at Tyrkiareiser ikke tilbyr guidetjenester i Kemer. Våre guider i Side og Alanya kan kontaktes pr. telefon.

Rom informasjon

Standard rom
Pent møblerte toromsleiligheter for 4 personer. Alle leilighetene er innredet med et soverom med en dobbeltseng  eller to enkeltsenger og et kombinert soverom og stue med åpent kjøkken og sovesofa. Leilighetene har kjøkkenkrok med nødvendig kjøkkenutstyr, mikrobølgeovn, vannkoker, luftkondisjonering, safe (ekstra kostnad), trådløst internett (ekstra kostnad), TV, telefon og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

Stort rom
Pent møblerte toromsleiligheter for 3 voksne og 1 barn. Alle leilighetene er innredet med et soverom med dobbeltseng  eller to enkeltsenger og et kombinert soverom og stue med åpent kjøkken og sovesofa. Leilighetene har kjøkkenkrok med nødvendig kjøkkenutstyr, mikrobølgeovn, vannkoker, luftkondisjonering, safe (ekstra kostnad), trådløst internett (ekstra kostnad), TV, telefon og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.


Mat / Drikke konsept

All Inclusive

 

Frokost

07:30 – 10:00

Sen frokost

10:00 – 11:00

Lunsj

12:30 – 14:00

Snacks

15:00 – 17:00

Kaffe, te og kake

17:00 – 18:00

Middag

19:30 – 21:30

 

Bar

10:00 – 23:00

 

Tilleggsinformasjon

Safe mot et gebyr. Trådløst internett på rommet mot avgift. Importert alkohol, flaskedrikker og ferskpresset fruktjuice er ikke inkludert i All Inclusive-konseptet. Ingen alkoholservering for personer under 18 år. Utekafeer, barer, bassenger og andre aktiviteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstider kan endres uten å informere Tyrkiareiser.

Betalte tjenester

Leie av safe:                                                              Ca. 2 Euro pr. dag, som betales direkte til hotellet.

Trådløst internet på rommet:                                   Ca. 5 Euro pr. dag, som betales direkte til hotellet. 


Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten at Tyrkiareiser informeres om dette.

Vis mer info Vis mindre
Info

Basseng Barnebasseng Bar Restaurant
Gratis internett (lobby) Sentrum 500 m Strand 800 m

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom