Victoria Princess Hotel & Apart Tyrkia Antalya-området Side
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid
Kart

Victoria Princess Hotel & Apart

Tyrkia / Antalya-området
Cennetler Mevkii, 527. Sk., 07330 Manavgat/Antalya
Kartvisning

Victoria Princess Hotel & Apart

Søk etter ledig rom og pris
Info

 Basseng  Barnebasseng  Bar • Strand 1,5 km Side sentrum 1 km

Hotellbeskrivelse

Victoria Princess Hotel & Apart er et enklere familieeid leilighetshotell som ble bygd i 2000, men som i 2019 ble renovert. Her bor du ca 1 km fra Side sentrum og 1,5 km fra stranden.

Hotellet har et lite, men koselig bassengområde med basseng, barnebasseng, solstoler og parasoller. Her kan du kjøle deg ned med en kald drikke fra bassengbaren eller slappe av på en solstol. Foretrekker du sand og saltvann har hotellet under høysesongen en buss som kjører til stranden tre ganger hver morgen. Solstoler og parasoll er gratis for hotellets gjester og basseng/strandhåndkler kan leies på hotellet.

  

Når du bor i en leilighet har du mulighet til å lage egne måltider, men hotellet har også en restaurant  hvor du kan nyte utsøkte måltider.

 

Trådløst internett finnes tilgjengelig i lobbyn, i restauranten og ved bassengområdet. Vær obs på at forbindelsen er både langsom og ustabil og at det ikke går å streame filmer etc.

Rom informasjon

Standardrom
Enkelt innredet rom for 2 personer. Alle rom har en dobbelseng eller to enkeltsenger, TV, air condition, safe og balkong. Bad med dusj og toalett.

 

Ettromsleilighet
Enkelt innredede ettromsleiligheter for 2 personer med mulighet for en ekstra seng. Alle leiligheter er innredet med et kombinert sove- og oppholdsrom med åpent kjøkken, en dobbelseng og en sovesofa. Leilighetene har te-kjøkken med de mest nødvendige kjøkkenredskaper, vannkoker, TV, air condition, safe og balkong. Bad med dusj og toalett.

 

Toromsleilighet
Enkelt innredede leiligheter med to rom for 4 personer med mulighet for en ekstra oppredning til et barn. Alle leiligheter er innredet med et soverom med dobbelseng eller to enkeltsenger og et kombinert soverom og oppholdsrom med åpent kjøkken og to sovesofaer. Leilighetene har te-kjøkken med de mest nødvendige kjøkkensredskapet, vannkoker, TV, en air condition, safe og balkong. Bad med dusj og toalett.

Mat / Drikke konsept

Ingen måltider inkludert.

Tilleggsinformasjon

By- og turistområde med en lite trafikk. Safe og air condition mot avgift. Enkelte fasiliteter kan være stengte under lavsesongen og hotellet kan gjøre endringer i hotellkonseptet uten å informere Tyrkiareiser.

Betalte tjenester

Leie av klimaanlegg:               Ca pris: 5 euro per dag som betales direkte til hotellet.

Leie av sikkerhetsboks:         Ca. pris: 2 euro per dag som betales direkte til hotellet.

 

Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten at Tyrkiatriser informeres om dette.

Victoria Princess Hotel & Apart Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Postnummer
Fødselsdato
E-post
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost