Venezia Palace Deluxe Resort Tyrkia Antalya-området Antalya By
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid
Kart

Venezia Palace Deluxe Resort

Tyrkia / Antalya-området
Kundu Köyü 07110 Aksu – Antalya
Kartvisning

Venezia Palace Deluxe Resort

Søk etter ledig rom og pris
Info

Bassenger – Barnebasseng – Vannland – Tennisbaner – Gratis internett
Avstand til strand 0 m – Antalya sentrum 20 km

Hotellbeskrivelse

Vær oppmerksom på at Tyrkireiser ikke har guider i Antalya. Våre guider i Side kan kontaktes på telefon.

 

Hvis du ønsker å tilbringe ferien i luksuriøse omgivelser, er Venezia Palace Deluxe Resort et utmerket valg. Hotellet består av fire bygninger og er utformet som en kopi av Markusplassen i Venezia. Hotellet har fasiliteter og aktiviteter for både store og små og her trives hele familien.

 

I den frodige hagen ligger hotellets store hovedbasseng og det er plass til både avkjølende dukkert og hyggelige stunder på fluktstol. For de aller minste gjestene er det et barnebasseng å plaske rundt og ha det gøy i. Hovedattraksjonen for hele familien er det store badelandet med vannsklier for både store og små. Rett nedenfor hotellet ligger hotellets private strand, som inviterer til en herlig dukkert i Middelhavet. Vil du ha litt ekstr luksus, finnes det paviljonger til leie på stranden.

 

Hotellets animasjonsteam arrangerer aktiviteter for store og små på dagtid og underholdning på kveldene. Det er også en internasjonal miniklubb for alle barn i alderen 4-12 år (ikke-skandinavisktalende ansatte) hvor det arrangeres morsomme aktiviteter og minidiskotek.

 

Unn deg selv et besøk på hotellets spa-senter for en avslappende massasjebehandling, hammam og badstue (alle behandlinger i spa-senteret mot betaling.) For den aktive reisende er det mulighet for å spille tennis, basketball, volleyball eller trene på treningssenteret.

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen er både ustabil og treg og at det ikke er mulig å streame film ol.

Rom informasjon

Økonomi rom
Elegant innredet rom for 2 personer med mulighet for ekstra oppredning. Alle rom har dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, telefon, sentralstyrt klimaanlegg, minibar (inneholder vann, juice, brus og øl), safe og vannkoker. Bad med badekar, toalett, telefon og hårføner.

Vær oppmerksom på at økonomirommene ikke har balkong.

 

Standard rom
Elegant innredet rom for 2 personer med mulighet for ekstra seng. Alle rom har dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, telefon, sentralstyrt klimaanlegg, minibar (inneholder vann, juice, brus og øl), safe, vannkoker og balkong. Bad med badekar, toalett, telefon og hårføner.
Handikapvennlige rom er tilgjengelige - spør ved bestilling.

 

Familierom
Elegant innredet rom for 4 personer med mulighet for ekstra oppredning. Rommene inneholder to soverom som har dobbeltseng eller to enkeltsenger i hvert rom, TV, telefon, sentralstyrt klimaanlegg, minibar (inneholder vann, juice, brus og øl), safe, vannkoker og balkong. Bad med badekar, toalett, telefon og hårføner.

Mat / Drikke konsept

Ultra All Inclusive

 

Måltider & Snacks

Frokost

07:00 – 10:00

Sen frokost

10:00 – 11:00

Lunsj

12:00 – 14:00

Middag

19:00 – 21:00

Tyrkiske pannekaker

16:00 – 18:00

Is

12:00 – 22:00

Kaffe, te og kake

10:00 – 22:00

Patisserie

 

Snacks

 

 

Drikke

Lobby Bar

 

Pool Bar

 

Cafe Festa

 

Cesars Bar

 

Vitamina Bar

 

Tea Garden

 

Utendørs Disco Bar

 

Innendørs Disco Bar

 

Beach Bar

 

Campanile Bar

 

Rialto Bar

 

 

A’la Carte Restauranter – Husk å reservere bord.

Italiensk

 

Fisk og skaldyr

 

Tyrkisk

 

Mexikansk

 

 

 

Importert alkohol, flaskedrikker, ferskpresset fruktjuice, spabehandlinger, vannsport på stranden og enkelte fasiliteter er ikke inkludert i Ultra All Inclusive-konseptet.

 

Ingen alkoholservering for personer under 18 år.

 

Strandhåndklær kan lånes på hotellet.

 

Utendørs restauranter, barer, bassenger og andre aktiviteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstider kan endres uten at Tyrkiareiser informeres.

 

Utvalget av underholdning, aktiviteter etc. vil være begrenset utenom høysesongen.

Venezia Palace Deluxe Resort Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Postnummer
Fødselsdato
E-post
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost