Telatiye Resort Hotel Tyrkia Antalya-området Alanya
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid
Kart

Telatiye Resort Hotel

Tyrkia / Antalya-området
Konaklı, Ayışığı Sok No:4, 07400 Alanya/Antalya
Kartvisning

Telatiye Resort Hotel

Søk etter ledig rom og pris
Info

Basseng - Barnebasseng - Vannsklier - Restaurant - Bar - Gratis internett (lobby) - Strand 200 m - Lokalsenter 185 m

Hotellbeskrivelse

Primasol Telatiye Resort Hotel er ett populært og moderne hotell med internasjonal atmosfære og mange tilbakevendende gjester. Hotellet er beliggende nær en herlig sandstrand med solstoler og parasoll.

 

Her finnes alt man kan ønske seg i form av fasiliteter, aktiviteter og underholdning inne på hotellområdet. Det finnes to bassengområder med solstoler og parasoll, en liten bassengbar, vannsklier (begrensede åpningstider) samt et barnebasseng. For den aktive finnes sportsaktiviteter, spa, fitnessrom og tennisbane (mot avgift på kveldstid, utstyr kan leies). Om du behøver litt ekstra avslapning tilbyr hotellet spa med tyrkisk bad, badstu, innendørs basseng og massasje (alle behandlinger mot avgift).


Hotellets underholdningsteam sørger for aktiviteter og underholdning på både dag- og kveldstid. For de små finnes her en miniklubb for barn i alderen 4-12 år, som er åpen noen timer per dag (her snakkes det ikke skandinavisk).

 

Konakli er en liten ferieby med et bra utvalg av butikker og restauranter. Om du vil oppleve den populære feriebyen Alanya kan du enkelt ta bussen dit.

 

 

Trådløst internet finnes tilgjengelig på hele hotellet. Vær obs på at forbindelsen ofte er både langsom og ustabil, og det er derfor ikke mulig å streame filmer etc.

 

Rom informasjon

Standardrom

Lyse og moderne innredede rom for 3 personer med en dobbelseng og en enkeltseng med mulighet for en ekstra oppredning. Dessuten har rommet en TV, telefon, air condition, minibar (inneholder en flaske vann), safe (mot avgift), og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

Stort Standardrom

Lyse og moderne innredede rom for 5 personer med en dobbelseng, en enkeltseng og en køyeseng. Dessuten har rommet en TV, telefon, air condition, minibar (inneholder en flaske vann), safe (mot avgift), og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

Standard Terasserom

Lyse og moderne innredede rom for 3 personer med en dobbelseng eller to enkeltsenger med mulighet for en ekstra oppredning. Dessuten har rommet en TV, telefon, air condition, minibar (inneholder en flaske vann), safe (mot avgift), og terasse med to solsenger. Bad med dusj, toalett og  hårføner.

 

Familierom

Lyse og moderne innredede rom for 5 personer med to soverom med to dobbelsenger og en enkeltseng. Dessuten har rommet en TV, telefon, air condition, minibar (inneholder en flaske vann), safe (mot avgift), og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

Økonomirom

Lyse og moderne innredede rom for 3 personer med en dobbelseng eller to enkeltsenger med mulighet for en ekstra oppredning. Dessuten har rommet en TV, telefon, air condition, minibar (inneholder en flaske vann), safe (mot avgift), og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

Mat / Drikke konsept

All Inclusive


Måltider og snacks

Frokost

07:00 – 10:00

Lunsj

12:30 – 14:00

Middag

19:00 – 21:00

Snacks

11:00 – 16:00 På stranden

Gözleme

10:00 – 11:30

Kaffe og kake

16:30 – 17:30

Nattsuppe

23:30 – 00:00

 

Barer

Lobby Bar

10:00 – 24:00

Pool Bar

10:00 – 24:00

Strand Bar

10:00 – 17:00 – Mot betaling

Garden Bar

16:00 – 24:00

 

Importert alkohol, drikker som serveres i flaske, ferskpresset fruktjuice, behandlinger i spa-senteret, motorisert vannsport og enkelte fasiliteter inngår ikke i All Inclusive-konseptet.


Ingen alkoholservering til personer under 18 år.


Høy musikk fra animationsteamets aktivitets- og underholdningsprogram og nabo hotell kan forekomme.


Utendørs restauranter, barer, pooler og andre fasiliteter og aktiviteter kan være stengte under lavsesongen. Åpningstider kan endres uten at Tyrkiareiser blir informerte. Vannsklier og miniklubben er åpne noen timer daglig.

Betalte tjenester

Leie av sikkerhetsboks:                          10 euro per uke som betales direkte til hotellet.
Madrass til solseng på stranden:      10 euro per uke som betales direkte til hotellet/resepsjonen.

 

Vær obs på at prisene er veiledende og kan endres uten at Tyrkiareiser informeres.

Telatiye Resort Hotel Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Sent E-mail error
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost