Sunrise Pearl Hotel & Spa Kypros Kypros Protaras
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Sunrise Pearl Hotel & Spa
Hotellbeskrivelse

Vær oppmerksom på at vi ikke har guideservice på Kypros.

 

På Sunrise Pearl Hotel & Spa bor du rett ved stranden i Protaras i vakre omgivelser. Her kan du tilbringe late dager ved et av hotellets herlige bassenger eller delta i en morsom aktivitet i regi av hotellet. Uansett hva du velger, vil du ha mange minneverdige øyeblikk med hele familien.

 

Hotellets bassengområde byr på fire bassenger, hvorav ett kun er for voksne. Det er selvfølgelig også et barnebasseng for de minste å plaske i. Solsenger og parasoller tildeles alle gjester ved ankomst og gjelder for hele oppholdet. Hvis du foretrekker sand og saltvann, ligger stranden rett nedenfor hotellet.

 

I høysesongen organiserer hotellets underholdningsteam aktiviteter og underholdning for hele familien. De yngre gjestene mellom 4-12 år kan spille og møte nye venner i den internasjonale miniklubben (ikke-skandinavisktalende personale). Unn deg selv et besøk i hotellets spa-avdeling for litt ekstra luksus, som blant annet tilbyr innendørsbasseng, badstue, snørom og en rekke ulike behandlinger (ekstra avgift). Alle gjester har også gratis tilgang til Aquarius Health Club på søsterhotellet Sunrise Beach Club, som tilbyr innendørsbasseng, squash, bordtennis og treningsstudio.

 

Oppholdet inkluderer frokost, som serveres i hovedrestauranten eller på terrassen med fantastisk utsikt over havet.

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen som regel er både ustabil og treg, og at det ikke er mulig å streame film osv.

Rom informasjon

Deluxerom
Luksuriøse rom for 2 personer med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rommene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, telefon, luftkondisjonering, safe, minibar, espressomaskin, vannkoker med te og kaffe, badekåper og balkong. Bad med to vasker, dusj, toalett, hårføner og badekåpe.

Måltid

Frokost inkludert.

Tilleggsinformasjon

Alle måltider og drikke (unntatt frokost) og alle behandlinger i SPA-avdelingen er mot avgift.

 

Støy fra barer og restauranter kan være forstyrrende.

 

Anstendig klær i restaurantene.

 

Bassenghåndklær kan lånes.

 

Utbudet av underholdning, aktiviteter etc. vil være begrenset utenom høysesongen.

 

Vær oppmerksom på at utendørsfasiliteter som stranden, restauranter, barer og bassenget kan være stengt i lavsesongen. Åpningstidene kan endres uten at Tyrkiareiser blir informert.

Vis mer info Vis mindre
Info

• Bassenger - Barnebasseng  Restauranter  Barer  Gratis internett

• Avstand til strand 0 m  Protaras sentrum 750 m

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom