Sunrise Jade Hotel Kypros Kypros Protaras
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid
Kart

Sunrise Jade Hotel

Søk etter ledig rom og pris
Info

• Voksenhotell +16  Bassenger  Restaurant  Bar  Gratis internett

• Avstand til strand 50 m  Protaras sentrum 2 km

Hotellbeskrivelse

Vær oppmerksom på at vi ikke har guideservice på Kypros.

 

Sunrise Jade Hotel er et elegant voksenhotell som ligger et steinkast fra stranden i rolige omgivelser. For en ekstra luksuriøs ferie, bestill et deluxe-rom med direkte tilgang til det felles bassenget.

 

Hotellets eksklusive bassengområde inviterer til late dager i solen og avkjølende bad. Slapp av i en solseng i skyggen av en parasoll eller nyt favorittdrinken din fra bassengbaren som har swim up-servering.. Nedenfor hotellet ligger en mindre strand for de som foretrekker å bade i havet.

 

Nyt havutsikten i loungebaren, skjemme deg bort deg selv litt ekstra i spa-avdelingen (ekstra avgift) eller ta en dukkert i innendørsbassenget. For den aktive reisende er det yoga og treningsstudio.

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at tilkoblingen er både treg og ustabil og at det ikke er mulig å streame film ol.

Rom informasjon

Deluxerom
Elegant innredet rom i lyse farger for 2 personer. Alle rommene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, telefon, luftkondisjonering, safe, minibar, espressomaskin, te og kaffe, badekåper og balkong. Bad med to vasker, dusj, toalett og hårføner.

Havutsikt mot tillegg

 

Deluxerom – Swim Up
Elegant innredet rom i lyse farger for 2 personer. Alle rommene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, telefon, luftkondisjonering, safe, minibar, espressomaskin, te og kaffe, badekåper og terrasse med direkte tilgang til felles basseng. Bad med to vasker, dusj, toalett og hårføner.

Måltid

Frokost inkludert.

Tilleggsinformasjon

Utbudet av underholdning, aktiviteter etc. vil være begrenset utenom høysesongen.

 

Vær oppmerksom på at utendørsfasiliteter som stranden, restauranten, baren og bassenget kan være stengt i lavsesongen. Åpningstidene kan endres uten at Tyrkiareiser blir informert.

Sunrise Jade Hotel Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Postnummer
Fødselsdato
E-post
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost