Sunlight Garden Hotel Tyrkia Antalya-området Side
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid
Kart

Sunlight Garden Hotel

Tyrkia / Antalya-området
Side, 1060. Sk. No:1, 07330 Manavgat/Antalya
Kartvisning

Sunlight Garden Hotel

Søk etter ledig rom og pris
Info

Basseng Barnebasseng Vannsklie Gratis internett
Strand ca. 500 m Side sentrum ca. 2 km 

Hotellbeskrivelse

Perfekt All Inclusive-hotell for storfamilien


Dette trivelige All inclusive-hotell er perfekt for store familier. Et vakkert hotellområde der appelsin- og oliventrær får alle til å kjenne seg hjemme. Hotellet består av flere bygninger rundt to store solterrasser. Oppholdet er med All Inclusive, men i alle leiligheter finnes også et lite te-kjøkken.

 

På Sunlight Garden finnes det to basseng, to separate barnebasseng og et basseng med vannsklier. Foretrekker du å bade i saltvann ligger stranden ca. 500 fra hotellet. Under høysesongen arrangerer hotellet gratis transferservice tre ganger om dagen.

 

Hotellet har en internasjonal miniklubb for barn i aldern 4-12 og her finnes det også en lekeplass. For de eldre finnes det mulighet til å spille både bordtennis og biljard. Vil man heller ta det rolig finnes det et lite hamam på hotellet.

 

Vær obs på at hotellet ikke har noen heis.

 

Trådløst internett finnes tilgjengelig på hotellets fellesareal. Vær obs på at forbindelsen er både langsom og ustabil og at det ikke går å streame filmer etc.

Rom informasjon

Toromsleilighet
Trivelig innredede leiligheter med to rom for max 4 personer. Alle leiligheter er innredet med et soverom med dobbelseng eller to enkeltsenger og et kombinert soverom og oppholdsrom med åpent kjøkken og en sovesofa. Leilighetene inneholder te-kjøkken med de mest nødvendige kjøkkenredskaper, telefon, TV, air condition, safe og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

Treromsleilighet
Trivelig innredede treromsleiligheter for max 6 personer. Alle leiligheter er innredet med to soverom, et rom med en dobbelseng eller to enkeltsenger samt et kombinert soverom og oppholdsrom med åpent kjøkken og en sovesofa. Leilighetene inneholder te-kjøkken med de mest nødvendige kjøkkenredskaper, telefon, TV, air condition, safe og to balkonger. Bad med dusj, toalett og hårføner.

Mat / Drikke konsept

Enkel All Inclusive

 

Frokost

07:30 – 10:00

Lunsj

12:00 – 14:00

Middag

19:00 – 21:00

Snacks

16:00 – 17:00

Is

13:30 – 15:30

Bar

10:00 – 23:00


Tilleggsinformasjon

Turistområde med gjennomfartstrafikk kan oppfattes som forstyrrende. Ingen heis. Miniklubben er åpen noen timer på for- og ettermiddag. Massasje og behandlinger i hamam mot avgift. Importert alkohol, drikker som serveres i flasker, cocktails, ferskpresset juice og spesialkaffe inngår ikke i All Inclusive-konseptet. Ingen servering av alkohol til personer under 18 år. Uteservering, bar, bassenger og andre aktiviteter kan være stengt under lavsesongen eller når været ikke tillater konstant bruk. Åpningstidene kan endres uten at Tyrkiareiser informeres.

Sunlight Garden Hotel Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Sent E-mail error
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost