Sunlight Garden Hotel Tyrkia Antalya-området Side
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Sunlight Garden Hotel
Side, 1060. Sk. No:1, 07330 Manavgat/Antalya
Hotellbeskrivelse

Perfekt All Inclusive-hotell for storfamilien


Dette trivelige All inclusive-hotell er perfekt for store familier. Et vakkert hotellområde der appelsin- og oliventrær får alle til å kjenne seg hjemme. Hotellet består av flere bygninger rundt to store solterrasser. Her bor du komfortabelt med enkel All Inclusive..

 

På Sunlight Garden finnes det to basseng, to separate barnebasseng og et basseng med vannsklier. Foretrekker du å bade i saltvann ligger stranden ca. 500 fra hotellet. Under høysesongen arrangerer hotellet gratis transferservice tre ganger om dagen.

 

Hotellet har en internasjonal miniklubb for barn i aldern 4-12 og her finnes det også en lekeplass. For de eldre finnes det mulighet til å spille både bordtennis og biljard. Vil man heller ta det rolig finnes det et lite hamam på hotellet.

 

Vær obs på at hotellet ikke har noen heis.

 

Trådløst internett finnes tilgjengelig på hotellets fellesareal. Vær obs på at forbindelsen er både langsom og ustabil og at det ikke går å streame filmer etc.


Vær oppmerksom på at barn regnes som voksne når de fyller 12 årRom informasjon

Toromsleilighet
Pent møblerte leiligheter med to rom for maks 3 personer. Alle leilighetene er innredet med et soverom med dobbeltseng eller 2 enkeltsenger og kombinert soverom og stue med sovesofa. Leilighetene inneholder telefon, TV, luftkondisjonering, safe, vannkoker, minikjøleskap og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

Treromsleilighet

Pent møblerte treromsleiligheter for maks 6 personer. Alle leilighetene er innredet med to soverom, hver med en dobbeltseng eller to enkeltsenger og kombinert soverom og stue med sovesofa. Leilighetene inneholder telefon, TV, luftkondisjonering, safe, vannkoker, minikjøleskap og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.


Mat / Drikke konsept

Enkel All Inclusive

 

Frokost

07:30 – 10:00

Lunsj

12:00 – 14:00

Middag

19:00 – 21:00

Snacks

16:00 – 17:00

Is

13:30 – 15:30

Bar

10:00 – 23:00


Tilleggsinformasjon

Turistområde med gjennomfartstrafikk kan oppfattes som forstyrrende. Ingen heis. Miniklubben er åpen noen timer på for- og ettermiddag. Massasje og behandlinger i hamam mot avgift. Importert alkohol, drikker som serveres i flasker, cocktails, ferskpresset juice og spesialkaffe inngår ikke i All Inclusive-konseptet. Ingen servering av alkohol til personer under 18 år. Uteservering, bar, bassenger og andre aktiviteter kan være stengt under lavsesongen eller når været ikke tillater konstant bruk. Åpningstidene kan endres uten at Tyrkiareiser informeres.

Betalte tjenester
Sikkerhetsboks: Ca. 2 euro per dag betales direkte til hotellet.


Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten å informere Tyrkiareiser.
Vis mer info Vis mindre
Info

Basseng Barnebasseng Vannsklie Gratis internett
Strand ca. 500 m Side sentrum ca. 2 km 

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom