Sun Beach Park & Spa Tyrkia Antalya-området Side
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid
Kart

Sun Beach Park & Spa

Tyrkia / Antalya-området
Side Mah. 611 Sok. No:5 Manavgat / Antalya
Kartvisning

Sun Beach Park & Spa

Søk etter ledig rom og pris
Info

  Basseng   Barnebasseng   Restaurant   Bar   Internett (lobby)
  Strand 150 m   Lokaltsenter 150 m   Side sentrum 1,2 km

Hotellbeskrivelse

All Inclusive-hotell med hyggelig atmosfære


I det koselige feriebyen Side finner du All Inclusive Hotel Sun Beach Park & ​​Spa. Her er alt du trenger for en fantastisk og avslappende ferie, samt nær stranden og shoppingmulighetene.

 

Her finner man to fine bassengområder med tre bassenger. Et basseng med vannsklie, et avslapningsbasseng og et eget barnebasseng for de yngste gjestene. Hvis du heller vil tilbringe dagen på stranden, ligger hotellets egen strand 150 meter unna. På søsterhotellets strandlinje er det også en snackbar hvor lokale drinker er inkludert, og enkle retter serveres mot et gebyr. Solsenger og parasoller tilbys gratis for hotellets gjester.

 

På Sun Beach Park & ​​Spa er det noe for enhver smak. For de som ønsker å skjemme bort seg litt ekstra er det et spa-senter med tyrkisk hamam og for de aktive er det et treningsrom, bordtennis og dart. For de yngste er det lekerommet "Villa Villerkulla" hvor barna kan spille spill og gjøre håndarbeid under tilsyn av foreldrene. I høysesongen arrangeres underholdning en gang i uken, for eksempel en tyrkisk kveld. 

 

Trådløst internett er tilgjengelig mot et gebyr. Men vær oppmerksom på at internettforbindelsen kan være både treg og ustabil, og at det sjelden er mulig å streame filmer osv.

 

Vær oppmerksom på at hotellet ligger i en smal gate der større busser ikke kan kjøre helt frem. De siste 50 m kan nås til fots.

Rom informasjon

Standard rom
Enkelt og pent innredet rom for 2 personer. Alle rommene er innredet med en dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, telefon, air condition, safe, minibar (inneholder vann) og balkong. Bad med dusj / badekar, toalett og hårføner. 

 

Familierom
Enkle og pent innredede rom for 3 personer. Alle rommene har et soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger og et rom med sovesofa, TV, telefon, klimaanlegg (bare på soverommet), safe, minibar (inneholder vann) og fransk balkong. Bad med dusj / badekar, toalett og hårføner. 


Økonomi rom
Enkelt og pent innredet rom for 2 personer. Alle rommene er innredet med dobbeltseng eller enkeltsenger, TV, telefon, air condition, safe og minibar (inneholder vann). Bad med dusj / badekar, toalett og hårføner.

Vær oppmerksom på at økonomirommene ikke har balkong, og at noen av rommene ligger i første etasje.

Mat / Drikke konsept

All Inclusive

Frokost

07:00 – 09:30

Sen frokost

09:30 – 10:00

Lunsj

12:00 – 14:00

Middag

19:00 – 21:00

Kaffe, te och kaker

15:30 – 16:30

 

Strandbar

10:00 – 17:00

Bar

10:00 – 23:00

Tilleggsinformasjon

Safe mot et gebyr. Alle behandlinger i tyrkisk bad mot betaling. Ubemannet lekerom. Vær oppmerksom på at hotellet ligger i en smal gate der større busser ikke kan kjøre hele veien. De siste 50 m kan nås til fots. Importert alkohol, drikke servert i flasker, ferskpresset fruktjuice, cocktailer, is og spesialkaffe er ikke inkludert i All Inclusive-konseptet. Ingen servering av alkohol for personer under 18 år. Høy musikk fra barer i nærheten kan forekomme. I høysesongen kan det bli overfylt på hotellstranden. Uteserveringer, barer, bassenger og andre aktiviteter kan være stengt i lavsesongen eller når været ikke tillater konstant bruk. Åpningstidene kan endres uten å informere Tyrkiareiser.

Betalte tjenester

Leie av sikkerhetsboks:               Ca. pris: 2 euro per dag som betales direkte til hotellet.

 

Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten at Tyrkiareiser informeres om dette.

Sun Beach Park & Spa Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Sent E-mail error
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost