Sun Beach Hotel Tyrkia Antalya-området Side
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid
Kart

Sun Beach Hotel

Tyrkia / Antalya-området
Side Mah. Kiremithane Sok. Manavgat - Antalya
Kartvisning

Sun Beach Hotel

Søk etter ledig rom og pris
Info

Flott beliggenhet Lite basseng Barnebasseng Gratis internett i lobbyen
Strand 10 m Sidesenter 1,1 km

Hotellbeskrivelse

Populært hotell nær stranden og sentrum

 

Det koselige og sjarmerende hotellet Sun Beach Hotel har en veldig god beliggenhet og er perfekt hvis du vil være nær både stranden og sentrum. Rett utenfor hotellet ligger også en populær handlegate.

 

Hotellet har en liten solterrasse med solsenger og parasoller med et lite basseng og et eget barnebasseng. Det er også en bassengbar hvor du kan kjøle deg ned med en kald drink om dagen og en restaurant rett ved havet hvor du kan nyte god mat. Hvis du ønsker å tilbringe dagen på stranden, kan Sun Beach Hotels gjester bruke solsenger og parasoller. Hotellet arrangerer tyrkiske kvelder en gang i uken i høysesongen.

 

Trådløst internett er tilgjengelig i lobbyen. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen ofte er både treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame filmer og lignende.

Rom informasjon

Standard rom
Fint rom for 2 personer med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rommene er utstyrt med en dobbeltseng eller to enkeltsenger, air condition, safe, telefon, lite kjøleskap, TV og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

Mat / Drikke konsept

Enkel All Inclusive

 

Frokost

07:00 – 09:30

Sen frokost

09:30 – 10:00

Lunsj

12:00 – 14:00

Kaffe, te och kaka

15:30 – 16:30

Middag

19:00 – 21:00

Bar

10:00 – 23:00

Tilleggsinformasjon

Store transferbusser kan noen ganger være vanskelig å komme seg til i de trange gatene, noe som kan bety at hotellets gjester da må gå de siste 150 m til hotellet. Det lokale sentrum ligger like utenfor hotellinngangen. Importert alkohol, tyrkisk kaffe, flaske drinker og ferskpresset fruktjuice samt mat og drikke på stranden er ikke inkludert i konseptet All Inclusive. Ingen servering av alkohol til personer under 18 år. Badehåndklær kan leies på hotellet (ca. 2 euro per håndkle). Uteserveringer, barer, bassenger og andre aktiviteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstider kan endres uten å informere Tyrkiareiser. Utvalget av underholdning, aktiviteter osv. Vil være begrenset utenfor høysesongen.

Sun Beach Hotel Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Sent E-mail error
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost