Sultan Sipahi Resort Hotel Tyrkia Antalya-området Alanya
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid
Kart

Sultan Sipahi Resort Hotel

Tyrkia / Antalya-området
SARAY MAH. GÜZELYALI CAD. NO:30 ALANYA
Kartvisning

Sultan Sipahi Resort Hotel

Søk etter ledig rom og pris
Info

Basseng Barnebasseng Bar Restaurant
Internett (mot avgift) Avstand till Kleopatra stranden 50 m. Sentrum 500 m.

Hotellbeskrivelse

All Inclusive Hotel et steinkast fra Kleopatra-stranden

 

Nydelig 4-stjerners hotell med en virkelig god beliggenhet i det koselige Damlataş-området. Hvis du vil ha sand mellom tærne, er det bare å krysse veien for å komme til Kleopatra-stranden, som ligger kun 50 m fra hotellet.

 

Hotellet består av tre mindre blokker, bygget rundt to bassenger - hvorav det ene har vannsklie - barnebasseng og en koselig solterrasse.

 

Ønsker du å skjemme deg selv bort litt ekstra, tilbyr hotellet spa med tyrkisk bad, badstue og massasje (alle behandlinger mot betaling) og et lite treningsstudio. I høysesongen arrangerer hotellet jevnlig aktiviteter og underholdning for både barn og voksne.

 

Trådløst internett er tilgjengelig i hotellets lobby. Vær imidlertid oppmerksom på at tilkoblingen ofte er veldig treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame film ol.


Vær oppmerksom på at mellom 15. nov - 15. mars har vi begrenset guideservice. Det betyr at det ikke vil være guide på flyplassen ved ankomst og avreise eller på hotellene. En skandinavisk / engelsktalende guide vil være tilgjengelig for nødsituasjoner på telefon + 90 541 539 5000

Rom informasjon

Standard rom 2 personer
Pent møblert rom med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rom har dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, telefon, luftkondisjonering, safe, vannkoker, minibar (inneholder vann) og balkong. Bad med dusj/badekar, toalett og hårføner.

 

Stort rom 3 personer
Pent møblert rom med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rom har dobbeltseng og to enkeltsenger, TV, telefon, luftkondisjonering, safe (ekstra kostnad), vannkoker, minibar (inneholder vann) og balkong. Bad med dusj/badekar, toalett og hårføner.

Mat / Drikke konsept

All Inclusive

Frokost

07:30 – 10:00

Sen frokost

10:00 – 10:30

Lunsj

12:30 – 14:00

Middag

19:00 – 21:00

Snacks

11:00 – 15:00

Kaffe og kaker

16:00 – 17:00

Midnattsuppe

23:30 – 00:00

 

Drikke

Lobbybar

10:00 – 23:00

Bassengbar

10:00 – 23:00

 

Importert alkohol, drikke på flaske, ferskpresset fruktjuice, vannpipe, vannsport og enkelte fasiliteter (inklusive biljard) inngår ikke i All inclusive-konseptet.

 

Solstoler og parasoller på stranden kan leies mot en avgift. All Inclusive inngår ikke på stranden.

 

Ingen alkoholservering til personer under 18 år.

 

Uteserveringer, barer, basseng og andre aktiviteter kan holdes stengt under lavsesongen. Åpningstider kan endres uten at Tyrkiareiser informeres om det.

 

Utvalg av aktiviteter, underholdning etc. kommer til å være begrenset utenfor høysesongen.

Tilleggsinformasjon

Safe mot et gebyr. En trafikkert vei må krysses for å komme til stranden. Importert alkohol, flaskedrikker, ferskpresset fruktjuice, vannpipe, vannsport og visse fasiliteter (inkludert biljard) er ikke inkludert i All inclusive-konseptet. Solsenger og parasoller på stranden kan leies mot en avgift. All Inclusive er ikke inkludert på stranden. Badehåndklær kan leies mot et depositum. Ingen alkoholservering for personer under 18 år. Utekafeer, barer, svømmebasseng og andre aktiviteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstider kan endres uten at Tyrkiareiser informeres om dette. Utvalg av aktiviteter, underholdning etc. vil være begrenset utenom høysesongen.

Betalte tjenester

Leie av sikkerhetsboks:               Ca. pris: 2 euro per dag som betales direkte til hotellet.

 

Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten at Tyrkiareiser informeres om dette.

Sultan Sipahi Resort Hotel Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Postnummer
Fødselsdato
E-post
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost