Suite Laguna Hotel Tyrkia Antalya-området Antalya By
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid
Kart

Suite Laguna Hotel

Søk etter ledig rom og pris
Info

Basseng – Barnebasseng – Restaurant – Poolbar - Gratis internett
Avstand til strand 1,1 km – Antalya sentrum 500 m

Hotellbeskrivelse

Suite Laguna Hotel er et lite 3-stjerners hotell med god beliggenhet nær både stranden og byen. Hotellet er perfekt for alle som ønsker å oppdage hva byen Antalya har å tilby.

 

Ved hotellets bassengområde er det plass til både lange dager i solen og avkjølende dukkert i bassenget. Det er solsenger rundt bassenget og for de minste er det et eget barnebasseng å plaske i. Det er også en bassengbar hvor du kan kjøpe forfriskende drikke og en hyggelig restaurant som serverer enkle måltider.

 

I området rundt hotellet er det flere koselige restauranter og små lokale butikker. Hvis du ønsker å utforske Antalyas mange kulturelle og historiske severdigheter, kan du enkelt komme deg rundt med offentlig transport.

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at tilkoblingen vanligvis er både treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame film ol.

Rom informasjon

Standard rom
Fint rom for 2 personer med en dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, telefon, aircondition, minibar og fransk balkong. Bad med toalett, hårføner og dusj.

 

Junior Suite
Fint rom for 2 personer med mulighet for ekstra seng for 1 barn. Alle rom har soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger og stue med sofagruppe. I tillegg har rommene TV, telefon, klimaanlegg og minibar. Bad med toalett, hårføner og dusj.

 

Familiesuite
Fine rom for 4 personer med to soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger på hvert rom og en stue med sofagruppe. I tillegg har rommene TV, telefon, luftkondisjonering, minibar og balkong. Bad med toalett, hårføner og dusj.

Måltid

Ingen måltider inkludert.

Suite Laguna Hotel Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Postnummer
Fødselsdato
E-post
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost