Stavros Studios Hotel Hellas Kreta Chania
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid
Kart

Stavros Studios Hotel

Søk etter ledig rom og pris
Info

• Basseng - Barnebasseng  Restaurant  Internett

• Avstand til strand 0 m  Platanias 3 km  Chania 14 km

Hotellbeskrivelse

Hyggelige Stavros Suites er et enklere leilighetshotell som ligger i Gerani. Her trives alle som ønsker å bo nær stranden og ikke så langt fra sentrum av Gerani.

 

Hotellet har et koselig bassengområde med basseng, barnebasseng og solsenger og parasoller. Stranden ligger rett nedenfor hotellet hvis du vil ta en forfriskende dukkert i havet eller spise et deilig måltid i restauranten mens du ser utover havet.

 

Gerani har et lite utvalg av små, koselige butikker og restauranter. Om et besøk til Platanias eller Chania lokker, er det enkelt å ta buss eller taxi dit.

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hotellet mot en avgift. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen vanligvis er både ustabil og treg, og at det ikke er mulig å streame film og lignende.

Rom informasjon

Studio
Fine ettromsleiligheter for 2 personer med mulighet for en ekstra oppredning på sovesofa. Alle leilighetene har dobbeltseng eller to enkeltsenger, sovesofa, TV, telefon, luftkondisjonering (mot betaling), safe (mot betaling), kjøleskap, kjøkkenkrok med nødvendig kjøkkenutstyr og balkong eller terrasse. Bad med badekar/dusj, toalett og hårføner.

 

Toroms leilighet
Fine toromsleiligheter for 3 personer. Alle leilighetene har et soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger og kombinert stue og kjøkken med sovesofaer, TV, telefon, luftkondisjonering (mot avgift), safe (mot avgift), kjøleskap, kjøkkenkrok med mest nødvendig kjøkkenutstyr og balkong eller terrasse. Bad med badekar/dusj, toalett og hårføner.

 

Treroms leilighet
Fine treromsleiligheter for 4 personer. Alle leilighetene har to soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger i hvert rom samt kombinert stue og kjøkken, TV, telefon, luftkondisjonering (mot betaling), safe (mot betaling), kjøleskap, kjøkkenkrok. med det mest nødvendige kjøkkenutstyret og balkong eller terrasse.
Bad med badekar/dusj, toalett og hårføner.

Måltid

Ingen måltider inkludert.

Betalte tjenester

Luftkondisjonering:  Ca. 7 euro per dag som betales direkte til hotellet.
Sikkerhetsboks: Ca. 10 euro per uke betales direkte til hotellet.

Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten at Tyrkiareiser informeres.De greske myndighetene innkrever skatt på hotellopphold. Avgiften varierer, og avhenger av hotellkategorien (antall stjerner) samt antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Tyrkiareisers hotellklassifisering kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I disse tilfellene er den offisielle klassifiseringen basert på størrelsen på avgiften.

 

Følgende skattesatser gjelder pr. rom / leilighet pr. natt:

Hoteller / leilighetshoteller 1 - 2 stjerner:          0,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 3 stjerner:               1,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 4 stjerner:                    3 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 5 stjerner:                    4 Euro

Stavros Studios Hotel Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Postnummer
Fødselsdato
E-post
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost