Sonio Beach Hotel Hellas Kreta Chania
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid
Kart

Sonio Beach Hotel

Hellas / Kreta
Platanias Chania Crete GR 73014
Kartvisning

Sonio Beach Hotel

Søk etter ledig rom og pris
Info

Basseng med barneseksjon Hage Restaurant Gratis internett
Strand 10 m Lokalt sentrum (Platanias) 500 m Chania 10 km

Hotellbeskrivelse

 Populært leilighetshotell med perfekt beliggenhet


 

På det nydelige leilighetshotellet Sonio Beach bor du med en fantastisk beliggenhet bare et steinkast fra stranden. Her vil du bli ønsket hjertelig velkommen av det svensk-greske vertsparet som gjør alt for at alle gjester skal føle seg velkommene, noe som betyr at gjestene kommer tilbake år etter år. Her trives alle som liker å tilbringe late dager på stranden, men likevel være i nærheten av alt byen Platanias tilbyr. Nyt en kald drink eller en matbit i restauranten før du drar ut i den varm behaglige sommerkveld.

 

Ved det koselige bassengområdet kan du tilbringe dagen i solen med en god bok i skyggen av en parasoll eller ta en avslappende dukkert i bassenget. For de yngste gjestene er det et barnebasseng å plaske rundt i. I den frodige hagen er det plass til et avslappende øyeblikk i skyggen. Når sulten sniker seg inn, går du til hotellets populære restaurant, som serverer deilig mat og kan nyte underholdningen som arrangeres et par ganger i uken.

  

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen er både treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame filmer osv.

Rom informasjon

Standardrom 2 voksne + 1 barn
Stilfulle studioleiligheter med dobbeltseng eller to enkeltsenger, sovesofa, klimaanlegg, safe, kjøkkenkrok med de mest nødvendige kjøkkenutstyrene og en balkong eller terrasse. Bad med dusj og toalett.

Studio 3 personer
Stilfulle studioleiligheter med dobbeltseng eller to enkeltsenger, klimaanlegg, safe, kjøkkenkrok med de mest nødvendige kjøkkenutstyr og balkong eller terrasse. Bad med dusj og toalett. 

 

To-roms leilighet 4 personer
Stilfulle to-roms leiligheter med et soverom med dubbeltseng eller to enkeltsenger dobbelt og en kombinert stue og soverom med sovesofa, klimaanlegg, safe, kjøkkenkrok med nødvendig kjøkkenutstyr og balkong eller terrasse. Bad med dusj og toalett.

Måltid

Ingen måltider inkludert.

Betalte tjenester

Sikkerhetsboks:   Ca. 14 euro per uke betalt direkte til hotellet.

 

De greske myndighetene innkrever skatt på hotellopphold. Avgiften varierer, og avhenger av hotellkategorien (antall stjerner) samt antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Tyrkiareisers hotellklassifisering kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I disse tilfellene er den offisielle klassifiseringen basert på størrelsen på avgiften.

 

Følgende skattesatser gjelder pr. rom / leilighet pr. natt:

Hoteller / leilighetshoteller 1 - 2 stjerner:          0,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 3 stjerner:               1,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 4 stjerner:                    3 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 5 stjerner:                    4 Euro

Tilleggsinformasjon

Sikkerhetsboks mot et gebyr. Solsenger og parasoller på stranden mot et gebyr. Noen fasiliteter kan være stengt i lavsesongen, og hotellet kan gjøre endringer i hotellkonseptet uten å informere Tyrkiareiser. 

Sonio Beach Hotel Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Postnummer
Fødselsdato
E-post
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost