Sirios Village Luxury Hotel Hellas Kreta Chania
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Sirios Village Luxury Hotel
Hotellbeskrivelse

Sirios Village Luxury Hotel er et All Inclusive-hotell med god beliggenhet i Kato Daratso. Hotellet er bygget som en gresk landsby med bungalower og er omgitt av en frodig hage. Sirios Village Luxury Hotel er et virkelig godt valg for alle som ønsker å bo nær både strand og sentrum og ønsker mulighet for morsomme aktiviteter på hotellet.

 

Hotellets to bassengområder lokker med avkjølende dukkerter og rolige stunder i en solseng. Barna leker og plasker i barnebassenget med vannsklie, og vil du bade i havet ligger stranden en kort spasertur unna.

 

Ønsker du å slappe av etter en lang dag i solen, har hotellet et spa-område med badstue, hammam og en rekke luksuriøse behandlinger (alle behandlinger mot avgift). For de aktive er det blant annet tennis, bordtennis, fotball og treningsstudio. De yngste gjestene mellom 4-12 år kan ha det gøy i den internasjonale miniklubben (ikke-skandinavisktalende personale) eller på lekeplassen.

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen er både treg og ustabil og at det ikke er mulig å streame film og lignende.

Rom informasjon

Standard rom
Pent møblert rom for 2 personer. Alle rommene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, telefon, luftkondisjonering, safe, minikjøleskap og balkong eller terrasse. Bad med badekar/dusj, toalett og hårføner.

 

Superior-rom
Pent møblerte rom i bungalower for 2 personer med mulighet for en ekstra oppredning på sovesofa. Alle rommene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, telefon, luftkondisjonering, safe, minikjøleskap og balkong eller terrasse. Bad med badekar/dusj, toalett og hårføner.

 

Familiesuite
Fine toromsleiligheter i bungalower for maks 4 personer. Alle leilighetene har et soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger samt kombinert stue og soverom med to enkeltsenger, TV, telefon, luftkondisjonering, safe, kjøkkenkrok med nødvendig kjøkkenutstyr og balkong. Bad med badekar/dusj, toalett og hårføner.

 

Suite med privat basseng
Pent møblert rom for 4 personer. Alle rommene har et soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger og stue med to sovesofaer, TV, telefon, air condition, safe, minikjøleskap og terrasse med privat basseng og solsenger. To bad med badekar eller dusj, toalett og hårføner. Badekåper og tøfler.

Mat / Drikke konsept

All Inclusive

 

Frokost

07:30 – 10:00

Lunsj

12:30 – 14:30

Middag

18:30 – 21:00

Is

10:00 – 12:00 & 16:00 – 18:00

Pool Side Snacks

12:00 – 17:00

Pool Bar

10:00 – 23:00

 

 

Importert alkohol, spesialkaffe, flaskedrikker og ferskpresset fruktjuice er ikke inkludert i All Inclusive-konseptet. Alle behandlinger i spasenteret mot betaling. Tennis, fotball og biljard mot avgift.

 

Ingen alkoholservering til personer under 18 år.

  

Utendørs restauranter, barer, bassenger, strand og andre aktiviteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstidene kan endres uten å informere Tyrkiareiser.

 

Utvalget av underholdning, aktiviteter etc. vil være begrenset utenom høysesongen.

Betalte tjenester

Sikkerhetsboks: Ca. 2 euro per dag som betales direkte til hotellet.Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten å informere Tyrkiareiser.

 

 

De greske myndighetene innkrever skatt på hotellopphold. Avgiften varierer, og avhenger av hotellkategorien (antall stjerner) samt antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Tyrkiareisers hotellklassifisering kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I disse tilfellene er den offisielle klassifiseringen basert på størrelsen på avgiften.

 

Følgende skattesatser gjelder pr. rom / leilighet pr. natt:

Hoteller / leilighetshoteller 1 - 2 stjerner:          0,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 3 stjerner:               1,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 4 stjerner:                    3 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 5 stjerner:                    4 Euro

 

Vis mer info Vis mindre
Info

• Bassenger - Barnebasseng  All Inclusive  Gratis Internett

• Avstand til strand 350 m  Lokalsenter 500 m  Chania sentrum 4 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom