Side Royal Style Hotel Tyrkia Antalya-området Side
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid
Kart

Side Royal Style Hotel

Tyrkia / Antalya-området
Evrenseki Mah. 28. Sok. No:3 Manavgat/ Antalya
Kartvisning

Side Royal Style Hotel

Søk etter ledig rom og pris
Info

 Relaxpool  Barnebasseng  Miniklubb
 Strand 260 m  Lokalt sentrum 50 m  Manavgat 10 km

Hotellbeskrivelse

 Elegant All inclusive-hotell med privat strand

 

 

Side Royal Style er et staselig hotell innredet i moderne og jordfarger med en elegant atmosfære. La hverdagens stress være hjemme og nyt en minneverdig ferie med hele familien.

 

Hotellet har et nydelig bassengområde med plass til både avslapning og kjøling. Det er et avslapningsbasseng å tilbringe late dager på og et barnebasseng for de små å plaske i. Hvis du vil ha tilgang til bassenget med vannsklier og underholdning, er det bare å gå over til søsterhotellet Side Royal Palace. Her underholder hotellets aktivitetsteam også hele familien både på dagtid og på kvelden. På hotellets private strand er det gratis solsenger og parasoller for hotellets gjester. Selvfølgelig er det også en strandbar som serverer forfriskende drinker.

 

Hvis du vil unne deg noe ekstra, kan du besøke søsterhotellets spa, som tilbyr tyrkiske bad og en rekke skjønnhetsbehandlinger. Det er også et innendørsbasseng for de som reiser i lavsesong. For de yngste gjestene mellom 4-12 år er det en internasjonal miniklubb som blant annet arrangerer et mini-diskotek.

 

Trådløst internett er tilgjengelig. Merk imidlertid at forbindelsen ofte er veldig treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame filmer osv.

Rom informasjon

Standardrom 2-3 personer
Stilfulle og moderne rom med dobbeltseng eller to enkeltsenger. Alle rommene er utstyrt med sentralstyrt klimaanlegg, minibar (brus, vann, mineralvann og øl, etterfylt hver dag), vannkoker, safe, telefon, TV og balkong. Bad med toalett, dusj og hårføner. 

 

Swim Up Room 2 personer
Stilfulle og moderne rom med dobbeltseng eller to enkeltsenger. Alle rommene er innredet med sentralstyrt klimaanlegg, minibar (brus, vann, mineralvann og øl, etterfylt hver dag), vannkoker, safe, telefon, TV og terrasse med to solsenger med direkte tilgang til bassenget. Bad med toalett, dusj og hårføner.

Barn ej tillåtna i denna rumstyp.

 

Familierom 3-4 personer
Stilfulle og moderne rom med to separate rom. Ett rom med en dobbeltseng og ett med to enkeltsenger. Alle rommene er utstyrt med sentralt kontrollert klimaanlegg, minibar (brus, vann, mineralvann og øl, etterfylt hver dag), vannkoker, safe, telefon, to TV-er og balkong. Bad med toalett, dusj og hårføner.

Mat / Drikke konsept

All Inclusive

 

Måltider

Frokost

07:00 – 10:00

Sen frokost

10:00 – 11:00

Lunsj *

12:30 – 14:30

Middag

19:00 – 21:00

Snacks ved bassenget

14:30 – 16:00

Snacks ved strandbaren *

12:30 – 16:00

Nattsnacks *

23:00 – 24:00

Gözleme House - stranden

10:00 – 16:00

Kaffe,te och kaker

16:00 – 17:00

Is

15:00 – 16:00

 * På søsterhotellet Side Royal Palace

Drikke

Lobbybar

10:00 – 24:00

Poolbar

24 timmar

Strandbar

10:00 – 17:00

 

To à la carte-restauranter (mai-oktober); Kinesiske og middelhavsretter. Et besøk til en av disse er inkludert / uke. Reservering kreves.

Tilleggsinformasjon

Noen fasiliteter ligger på søsterhotellet Side Royal Palace. Vannskliene har begrensede åpningstider. Miniklubb 4-12 år (ikke-skandinavisk talende personale). Aktiviteter og underholdning (som show, konkurranser og live musikk osv.) Dag og kveld, bordtennis, dart, aerobic, vannaerobic, treningsstudio, innendørsbasseng som er oppvarmet i begynnelsen og slutten av sesongen på søsterhotellet Side Kongelig palass. Badstue (behandlinger og massasje mot ekstra kostnad). Paraply og solsenger på stranden. Alle behandlinger i spasenteret mot et gebyr. Utvalgt importert alkohol, drikkevarer på flasker, ferskpresset fruktjuice, spabehandlinger, vannsport, bowling, biljard og noen fasiliteter er ikke inkludert i Ultra All Inclusive-konseptet. Ingen servering av alkohol for personer under 18 år. Uteserveringer, barer og andre aktiviteter - inkludert bassenger og vannsklier - kan være stengt i lavsesongen. Åpningstider kan endres uten å informere Tyrkiareiser. Utvalget av underholdning, aktiviteter osv. Vil være begrenset utenfor høysesongen.

Side Royal Style Hotel Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Sent E-mail error
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost