Side Royal Palace Hotel Tyrkia Antalya-området Side
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid
Kart

Side Royal Palace Hotel

Tyrkia / Antalya-området
Evrenseki Mah. 28. Sok No:3 Manavgat/Antalya
Kartvisning

Side Royal Palace Hotel

Søk etter ledig rom og pris
Info

Basseng Barnebasseng Vannsklier Innendørs basseng  Miniklubb
Strand 260 m Lokalt sentrum 50 m Manavgat 10 km

Hotellbeskrivelse

 All inclusive hotell for store og små


 

På dette fantastiske hotellet trives både par og barnefamilier da utbudet er stort og variert. Her bor du i vakre omgivelser en kort spasertur fra den vakre stranden.

 

Hotellet har et nydelig bassengområde med plass til både lek og morro, sant late dager på en solseng. Det er to bassenger å velge mellom, hvorav den ene har vannsklier for de som liker fart og spenning. For de yngste gjestene er det et barnebasseng å leke og plaske i. Hvis du blir tørst, serverer bassengbaren forfriskende drinker hele dagen. På hotellets private strand er det gratis solsenger og parasoller for hotellets gjester. Selvfølgelig er det også en strandbar som serverer forfriskende drinker.

 

Hotellet har et nydelig spa-område med tyrkisk bad og ulike skjønnhetsbehandlinger. For de mer aktive reisende er det et treningsstudio, treningsøkter, vanngymnastikk, bordtennis, biljard og dart. Hotellets aktivitetsteam har aktiviteter og underholder hele familien både på dagtid og på kvelden. For de små mellom 4-12 år er det en internasjonal miniklubb som arrangerer blant annet et mini-diskotek.

 

Trådløst internett er tilgjengelig. Merk imidlertid at forbindelsen ofte er veldig treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame filmer osv.

 

Rom informasjon

Økonomirom 2 personer
Stilfulle og moderne rom med en dobbeltseng eller en enkeltseng og en dobbeltseng. Alle rommene er utstyrt med luftkondisjonering, minibar (brus, vann, mineralvann og øl, etterfylt hver dag), vannkoker, safe, telefon, TV og balkong. Bad med toalett, dusj og hårføner.

 

Standardrom 2-3 personer
Stilfulle og moderne rom med to enkeltsenger, en dobbeltseng eller en enkeltseng og en dobbeltseng. Alle rommene er utstyrt med luftkondisjonering, minibar (brus, vann, mineralvann og øl, etterfylt hver dag), vannkoker, safe, telefon, TV og balkong. Bad med toalett, dusj og hårføner.

 

Swim Up Room 2 personer
Stilfulle og moderne rom med dobbeltseng. Alle rommene er innredet med klimaanlegg, minibar (brus, vann, mineralvann og øl, etterfylt hver dag), vannkoker, safe, telefon, TV og terrasse med to solsenger med direkte tilgang til bassenget. Bad med toalett, dusj og hårføner.

Barn er ikke tillatt i denne romtypen.

 

Familierom 3-4 personer
Stilfulle og moderne rom med to separate rom. Inneholder en dobbeltseng og en enkeltseng og en dobbeltseng og to enkeltsenger. Alle rommene er utstyrt med luftkondisjonering, minibar (brus, vann, mineralvann og øl, etterfylt hver dag), vannkoker, safe, telefon, to TV-er og balkong. Bad med toalett, dusj og hårføner.

Mat / Drikke konsept

All Inclusive

 

Måltider

Frokost

07:00 – 10:00

Sen frokost

10:00 – 11:00

Lunsj

12:30 – 14:30

Middag

19:00 – 21:00

Snacks ved bassenget

14:30 – 16:00

Snacks ved strandbaren

12:30 – 16:00

Nattsnacks

23:00 – 24:00

Gözleme House - stranden

10:00 – 16:00

Kaffe,te och kaker

16:00 – 17:00

Is

15:00 – 16:00

 

Drikke

Lobbybar

10:00 – 24:00

Poolbar

24 timmar

Strandbar

10:00 – 17:00

 

To à la carte-restauranter (mai-oktober); ottomanske og internasjonale retter. Et besøk til en av disse er inkludert / uke. Reservering kreves.

Tilleggsinformasjon

Noen fasiliteter ligger på søsterhotellet Side Royal Style. Vannskliene har begrensede åpningstider. Miniklubb 4-12 år (ikke-skandinavisk talende personale). Aktiviteter og underholdning (som show, konkurranser og live musikk osv.) Dag og kveld, bordtennis, dart, aerobic, vannaerobic, treningsstudio. Innendørsbasseng oppvarmet i begynnelsen og slutten av sesongen. Badstue (behandlinger og massasje mot ekstra kostnad). Parasoll og solsenger på stranden. Alle behandlinger i spasenteret mot et gebyr. Utvalgt importert alkohol, drikkevarer på flasker, ferskpresset fruktjuice, spabehandlinger, vannsport, bowling, biljard og noen fasiliteter er ikke inkludert i Ultra All Inclusive-konseptet. Ingen servering av alkohol for personer under 18 år. Uteserveringer, barer og andre aktiviteter - inkludert bassenger og vannsklier - kan være stengt i lavsesongen. Åpningstider kan endres uten å informere Turkiareiser. Utvalget av underholdning, aktiviteter osv. Vil være begrenset utenfor høysesongen.

Side Royal Palace Hotel Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Sent E-mail error
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost