Scala Hotel & Apartments Hellas Kreta Heraklion
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Scala Hotel & Apartments
71 500 Agia Pelagia Crete - Greece
Hotellbeskrivelse

 Koselig leilighetshotell i Agia Pelagia


 

Det koselige leilighetshotellet Scala Hotel & Apartments har en perfekt beliggenhet for alle som ønsker å bo sentralt, men likevel være nær stranden. Her bor du i fine leiligheter hvor du kan lage enkle måltider selv men også har nærhet til tavernaer, restauranter og barer. Nyt en god drink i hotellets kafé før du drar ut i den lune sommerkvelden for å oppdage Agia Pelagia.

 

Det lille bassengområdet tiltrekker seg både late dager i solen og deilige bad. Her kan du tilbringe dagen på en solseng i skyggen av en parasoll eller ta en dukkert i det avkjølende bassenget. De aller minste gjestene har eget barnebasseng å plaske rundt i. Stranden ligger en kort spasertur fra hotellet hvor du kan nyte sol og salte bad.

  

Trådløst internett er tilgjengelig i hotellets fellesområder. Vær imidlertid oppmerksom på at tilkoblingen er både ustabil og treg og at det ikke er mulig å streame film ol.

 

Vær oppmerksom på at vi ikke har guider i Agia Pelagia. Våre guider i Chania kan kontaktes på telefon.

Rom informasjon

Studio 2-3 personer
Fine leiligheter med et rom for 2 eller 3 personer, med mulighet for ekstra oppredning på sovesofa. Alle leilighetene har dobbeltseng eller enkeltsenger, og noen har også sovesofa. I tillegg TV, telefon, air condition, safe, kjøkkenkrok med nødvendig kjøkkenutstyr og balkong eller terrasse. Bad med badekar og toalett.

 

To-roms leilighet 4 personer
Fine leiligheter med to rom for 4 personer. Alle leilighetene har soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger og kombinert stue og soverom med to eller tre sovesofaer, TV, telefon, klimaanlegg, safe, kjøkkenkrok med det mest nødvendige kjøkkenutstyret og balkong eller terrasse. Bad med badekar og toalett.

Måltid

Ingen måltider inkludert.

Tilleggsinformasjon

Safe mot et gebyr. Lite bassengområde med få solsenger. Noen fasiliteter kan være stengt i lavsesongen, og hotellet kan gjøre endringer i hotellkonseptet uten å informere Tyrkiareiser.

Betalte tjenester

Sikkerhetsboks: Ca. 15 euro per uke betales direkte til hotellet.

Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten å informere Tyrkiareiser.De greske myndighetene innkrever skatt på hotellopphold. Avgiften varierer, og avhenger av hotellkategorien (antall stjerner) samt antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Tyrkiareisers hotellklassifisering kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I disse tilfellene er den offisielle klassifiseringen basert på størrelsen på avgiften.

 

Følgende skattesatser gjelder pr. rom / leilighet pr. natt:

Hoteller / leilighetshoteller 1 - 2 stjerner:          0,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 3 stjerner:               1,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 4 stjerner:                    3 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 5 stjerner:                    4 Euro

Vis mer info Vis mindre
Info

• Basseng • Barnebasseng Kafé og bar
• Strand 70 m Heraklion 19 km Lokalt sentrum 70 m

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom