Royalisa Palmiye Beach Hotel Tyrkia Antalya-området Alanya
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid
Kart

Royalisa Palmiye Beach Hotel

Tyrkia / Antalya-området
Saray Mah. Ataturk Cad. 900. Sok. No:6 Alanya
Kartvisning

Royalisa Palmiye Beach Hotel

Søk etter ledig rom og pris
Info

 Basseng  Voksen hotell (16+) • Restaurant  Bar  Gratis internett
 Anstand til Kleopatrastranden 0 m  Sentrum 500 mHotellbeskrivelse

  Populært hotell midt på KleopatrastrandenDrømmer du om å bo på Kleopatra-stranden? Da er Royalisa Palmiye Beach Hotel det perfekte valget. Hotellet gjennomgikk en omfattende renovering vinteren 2021/2022, og hotellet fremstår derfor som nytt og fresht. Her er det ikke mange fasiliteter, men med hotellets fantastiske beliggenhet er det heller ikke nødvendig. Nærmere stranden kan du knapt bo hvis du også ønsker å bo nær sentrum, med sine mange muligheter for opplevelser, shopping og et stort utvalg restauranter og barer rett utenfor døren.

 

Dagene kan tilbringes på en solstol på stranden, kun avbrutt av en og annen dukkert i havet. Det er også mange muligheter for å prøve ulike typer vannsport (mot betaling). Hotellet har også et lite basseng - merk at det ligger mellom to bygninger og at det ikke er mye sol her. Hvis du ikke liker å få sand mellom tærne, kan du i stedet bruke hotellets egen solterrasse.

 

Hotellet har en ungdommelig og koselig atmosfære og det er skandinavisktalende personale på hotellet.

 

Gratis Wi-Fi er tilgjengelig på hele hotellet. Vær oppmerksom på at forbindelsen vanligvis er både ustabil og treg, noe som gjør at det kanskje ikke er mulig å f.eks. stream og film.


Flere ganger i uken arrangerer hotellet Beach Party på stranden – ofte med technomusikk. Det blir mye folk og høy musikk til langt over midnatt, og støy må derfor påregnes.

 

Hotellets restaurant er også åpen for gjester – både barn og voksne – som ikke bor på hotellet.


Vær oppmerksom på at mellom 15. nov - 15. mars har vi begrenset guideservice. Det betyr at det ikke vil være guide på flyplassen ved ankomst og avreise eller på hotellene. En skandinavisk / engelsktalende guide vil være tilgjengelig for nødsituasjoner på telefon + 90 541 539 5000

Rom informasjon

Standard rom
Små, men fine rom for 2-3 personer. Alle rom inneholder en dobbeltseng / to enkeltsenger ELLER en dobbeltseng og en enkeltseng / 3 enkeltsenger, TV minikjøleskap, luftkondisjonering, safe (ekstra kostnad), vannkoker, telefon og balkong. Bad med dusj eller badekar, toalett og hårføner.

Måltid

Inkludert frokost.

Tilleggsinformasjon

Strand og turistområde med gjennomgangstrafikk. Støy fra omkringliggende hoteller og restauranter kan oppleves som forstyrrende. Vær oppmerksom på at bassengområdet har begrenset sol, da det ligger mellom to bygninger. Noen fasiliteter kan være stengt i lavsesongen, og hotellet kan gjøre endringer i hotellkonseptet uten å informere Tyrkiareiser.

Betalte tjenester

Sikkerhetsboks: Ca. 2 euro per dag betales direkte til hotellet.

 

Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten at Tyrkiareiser informeres om dette.

Royalisa Palmiye Beach Hotel Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Postnummer
Fødselsdato
E-post
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost