Royal Atlantis Beach Hotel Tyrkia Antalya-området Side
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid
Kart

Royal Atlantis Beach Hotel

Tyrkia / Antalya-området
Çolaklı, ROYAL ATLANTİS BEACH HOTEL, 07550 Manavgat/Antalya
Kartvisning

Royal Atlantis Beach Hotel

Søk etter ledig rom og pris
Info

Basseng Barnebasseng Vannsklier Internett
Strand 0 m Side 15 km Manavgat 15 km

Hotellbeskrivelse

 Hotell for hele familien rett på stranden

 

Den koselige Royal Atlantis Beach er et 4-stjerners hotell som passer for hele familien. Hotellet ligger rett ved stranden og har fasiliteter for enhver smak. Hotellet har en stor hage omgitt av busker og palmer.

 

Hotellet har mange forskjellige fasiliteter og aktiviteter for både store og små. Det er et fint bassengområde med to bassenger, hvorav det ene har vannsklier og et barnebasseng. Hvis du vil unne deg litt ekstra avslapning, er det et spa-område med tyrkisk bad, badstue og massasje. Det er også et innendørsbasseng som kan brukes i lavsesongen.

 

Hvis du liker å trene selv i løpet av ferien, er det mulig å spille sandvolleyball og tennis eller besøke hotellets treningsstudio. Både dag og kveld arrangerer hotellets animasjonsteam aktiviteter og underholdning for hele familien. Hvis du vil oppdage området utenfor hotellet, ligger det sjarmerende feriestedet Side ca. 15 km fra hotellet.


Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Husk imidlertid at forbindelsen ofte er både treg og ustabil, og derfor er det ikke mulig å streame filmer osv.

 

Rom informasjon

Standard rom
Pent møblert rom for to personer med mulighet for ekstra oppredning. Alle rommene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger, sentralt kontrollert klimaanlegg, minibar (inneholder vann og brus ved ankomst), safe, TV, telefon og balkong. Bad med dusj eller badekar, toalett og hårføner. Handikapvennlige rom er tilgjengelige - spør når du bestiller.Familierom med to rom
Pent innredet rom for fire personer. Rommene er innredet med to separate soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger, sentralt kontrollert klimaanlegg, minibar (inneholder vann og brus ved ankomst), safe, TV, telefon og balkong. Bad med dusj eller badekar, toalett og hårføner.

Mat / Drikke konsept

Ultra All Inclusive


Måltider og Snacks

Frokost

07:00 – 10:00

Sen Frokost

10:00 – 12:00

Lunsj

12:30 – 15:00

Gözleme (pannekaker)

13:30 – 16:00

Kaffe, te og kake

16:00 – 17:00

Middag

19:00 – 21:00

Midnatssnack

21:00 – 00:00

Suppe

01:00 – 07:00

 


A’la Carte Restauranter

Et måltid i en av A’la Carte restaurantene er inkl. – Husk å reservere bord!

Barbeque A’la Carte

19:00 – 21:00

Fisk A’la Carte

19:00 – 21:00

 


Barer

Lobby Bar

  24 timer

Pool Bar

10:00 – 24:00

C&C Bar

12:30 – 15:00

Disco Bar*

23:00 – 01:00

 

Tilleggsinformasjon

Safe mot et gebyr. Importert alkohol, drikke på flaske, ferskpresset fruktjuice, motorisert vannsport på stranden, alle behandlinger i spasenteret og noen fasiliteter (inkludert biljard) er ikke inkludert i Ultra All Inclusive-konseptet. Ingen servering av alkohol for personer under 18 år. Badehåndklær kan lånes mot et depositum. Høy musikk fra animasjonsteamets aktivitets- og underholdningsprogram kan forekomme. Uteserveringer, barer, bassenger, vannsklier og andre aktiviteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstidene kan endres uten å informere Tyrkiareiser. Utvalget av underholdning, aktiviteter osv. Vil være begrenset utenfor høysesongen.

Betalte tjenester

Leie av sikkerhetsboks:               Ca. pris: 2 euro per dag som betales direkte til hotellet.

 

Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten at Tyrkiareiser informeres om dette.

Royal Atlantis Beach Hotel Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Sent E-mail error
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost