Primera Suite Hotel - Renovert All Inclusive hotel i Alanya. 
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid
Kart

Primera Suite Hotel

Tyrkia / Antalya-området
Sekerhane Mah. Gücüoğlu Sok No: 20, Alanya, 07400
Kartvisning

Primera Suite Hotel

Søk etter ledig rom og pris
Info

Basseng - Barnebasseng - Vannsklie  - Restaurant - Bar

Internet (mot betaling) - Strand 800 m. - Alanya sentrum 600 m.

Hotellbeskrivelse

Vær oppmerksom på at i perioden mellom 15. nov - 1. mars har vi begrenset guideservice. Det betyr at det ikke vil være noen guide på flyplassen ved ankomst og avreise eller på hotellene. En skandinavisk / engelsktalende guide vil være tilgjengelig for nødsituasjoner på telefon + 90 541 539 5000.


Primera Suite Hotel er et 3-stjernes All Inclusive hotell som ligger midt i Alanya sentrum, i en sidegate like ved ¨25 meter gaten¨. Herfra er det bare en kort spasertur til den store Fredags markedet, Dolmus stasjonen, Bazar og havneområdet. Det er rundt 800 meter til stranden og hotellet er et godt utgangspunkt om du vil ha både det livlige bylivet, stranden like innenfor rekkevidde.


Primera Suite Hotel har mange faste gjester. I 2015 ble rommene renovert og består av 35 leiligheter og 70 standardrom. Hvis du vil skjemme bort deg selv, vil du finne et lite hamam på hotellet hvor du kan slappe av med et tyrkisk bad med peeling og massasje. ( Behandling mot betaling, tilgang til hammam via trapper). Det er også mulig å spille bordtennis, dart og biljard ( mot betaling ). Trådløst internett er tilgjenlig på det meste av hotellet. Vær imidlertid klar over at forbindelsen kan være treg og ustabil.


På hotellets koslige bassengområder er det solsenger, parasoller, vannskllie ( åpen noen timer daglig ) og barnebasseng. Primera Suite Hotel har ingen strand, men arrangerer gratis strandbuss ( i høysesongen ) til ¨Havana Beach Club¨ på Kleopatra stranden. Her kan du leie solsenger og parasoller på stranden eller ved bassenget, og prøve ulike typer vannsportsaktiviteter ( mot betaling ). All Inclusive er ikke inkludert på stranden, men mat og drikke kan kjøpes.

Rom informasjon

Standard rom:
Pent innredede rom i brune / gyldne toner. Rommene er innredet med en dobbeltseng eller to enkeltsenger, sovesofa og en ekstra seng, aircondition, TV, telefon, minibar ( tom ), safe ( mot betaling ), balkong og laminert eller flislagt gulv. Bad med badekar eller dusj, toalett og hårføner.


Familierom:
Innredet som standardrom, med inneholder en dobbeltseng og en enkeltseng eller tre enkeltsenger samt en sovesofa og en ekstra seng. 

Mat / Drikke konsept

All Inclusive


 Frokost

08:00 - 10:00

 Lunsj

12:30 - 14:00

 Kaffe og kake

15:00 - 16:00

 Middag

19:00 - 21:00

 

 Bar                                        

10:00 - 22:00

 

Importert alkohol, drikke servert på flasker, alle cocktailer, ferskpresset fruktjuice, is og noen fasiliteter (inkludert utleie av safe, tyrkisk bad, badstue og massasje) er ikke inkludert. i All Inclusive-konseptet.

 

Ingen servering av alkohol til personer under 18 år.

 

Utendørsrestauranter, barer, svømmebasseng og andre aktiviteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstidene kan endres uten at Tyrkiareiser blir informert.

Betalte tjenester

Leie av safe: Ca. pris: 2 euro per dag som betales direkte til hotellet.

 

Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten at Tyrkiareiser informeres om dette.

 

Primera Suite Hotel Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Sent E-mail error
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost