Primera Suite Hotel - Renovert All Inclusive hotel i Alanya. 
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid
Kart

Primera Suite Hotel

Tyrkia / Antalya-området
Sekerhane Mah. Gücüoğlu Sok No: 20, Alanya, 07400
Kartvisning

Primera Suite Hotel

Søk etter ledig rom og pris
Info

Basseng Barnebasseng  Vannsklie  Restaurant Bar
Internett (mot avgift)  Strand 800 m. Alanya sentrum 600 m

Hotellbeskrivelse

 Populært all inclusive-hotell med mange tilbakevendende gjester

 

 

3-stjerners Primera Hotel er et enklere All Inclusive-hotell med god standard som ligger sentralt i Alanya, ovenfor 25-metersgaten. Her bor du en kort spasertur fra fredagsbasaren og Alanyas livlige sentrum.

 

På området er det et større basseng med vannsklie og barnebasseng. Primera Hotel har ikke egen strand, men arrangerer en gratis strandbuss som går til Havana-stranden på Kleopatra-stranden. Her kan du leie solsenger og parasoller på stranden. Du har også muligheten til å prøve ut ulike vannsporter, som vannscooter og bananbåt (mot en ekstra kostnad). Det er ikke All Inclusive på stranden, mat og drikke kan bestilles, men koster ekstra

 

Vil du skjemme deg bort, er det et lite hammam på hotellet hvor du kan unne deg et tyrkisk bad med peeling og massasje. (Behandlinger mot ekstra kostnad). Hotellet tilbyr også bordtennis, dart og biljard (mot en avgift) som du kan bruke.


Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Husk imidlertid at forbindelsen ofte er både treg og ustabil, og det er derfor ikke mulig å streame film e.l.

 

Rom informasjon

Økonomi rom 2 personer
Lyse rom med mulighet for en ekstra oppredning. Rommene er utstyrt med dobbeltseng eller to enkeltsenger, luftkondisjonering, TV, telefon, minibar, safe (ekstra kostnad) og balkong. Alle badene har toalett, dusjkabinett og hårføner.


Standardrom maks 3 voksne og 1 barn
Lyse rom utstyrt med dobbeltseng / enkeltsenger / tre enkeltsenger og sovesofa, luftkondisjonering, TV, telefon, minibar, safe (ekstra kostnad) og balkong. Alle badene har toalett, dusjkabinett og hårføner.


Familierom maks 4 voksne og 1 barn
Lyst rom med to soverom med sovesofa som ekstraseng. Rommene er utstyrt med dobbeltseng og to enkeltsenger i hvert rom, luftkondisjonering, TV, telefon, minibar, safe (ekstra kostnad) og balkong. Alle badene har toalett, dusjkabinett og hårføner.

Mat / Drikke konsept

Enke alt inkludert

Mat & Drikke

Frokost

08:00 – 10:00

Lunsj

12:30 – 14:00

Middag

19:00 – 21:00

Kaffe, te og kake

15:00 – 16:00

Bar

Sommer 10:00 – 23:00

Vinter     10:00 – 22:00

 

 

​ Importert alkohol, flaskedrikker, alle cocktailer, ferskpresset fruktjuice, iskrem og visse fasiliteter (inkludert leie av safe, hammam, badstue og massasje) er ikke inkludert i All Inclusive-konseptet.

 

Ingen alkoholservering for personer under 18 år.

 

Utekafeer, barer, bassenger og andre aktiviteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstider kan endres uten å informere Tyrkiareiser.

Tilleggsinformasjon

Importert alkohol, flaskedrikker, alle cocktailer, ferskpresset fruktjuice, iskrem og visse fasiliteter (inkludert leie av safe, hammam, badstue og massasje) er ikke inkludert i All Inclusive-konseptet. Ingen alkoholservering for personer under 18 år. Utekafeer, barer, bassenger og andre aktiviteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstider kan endres uten å informere Tyrkiareiser.

Betalte tjenester

Sikkerhetsboks: Ca. 2 euro per dag betales direkte til hotellet.


Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten å informere Tyrkiareiser.

Primera Suite Hotel Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Postnummer
Fødselsdato
E-post
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost