Porto Bello Resort Hotel Tyrkia Antalya-området Antalya By
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid
Kart

Porto Bello Resort Hotel

Tyrkia / Antalya-området
Liman Mahallesi, Akdeniz Blv., 07070
Kartvisning

Porto Bello Resort Hotel

Søk etter ledig rom og pris
Hotellbeskrivelse

Porto Bello Resort Hotel er et godt vedlikeholdt hotell av eldre dato, imøtekommende både store og små. Her kan du optimalt kombinere en byferie med en strandferie. Antalya pulserende sentrum, med både store moderne kjøpesentre og den sjarmerende gamlebyen, Kaleici ligger bare 6 km fra hotellet.


Bassengområdet er stort og luftig, og her er bassenget, vannsklie og et barnebasseng for de minste. Det er lett å komme til stranden - bare bruk tunnelen under hovedveien for å komme til Konyaalti-stranden. Her kan du sole seg i solen, bade og prøve deg på ulike typer vannsport (mot betaling).


I hotellets spaavdeling kan du nyte tyrkisk bad og massasje (alle behandlinger mot en avgift) og holde  deg i form i treningsrommet. Det er også et innendørsbasseng (åpent i vintermånedene).


Trådløst internett er tilgjengelig over hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen er både treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame filmer og lignende.
Rom informasjon

Standard rom:

Pent innredede rom for 2 personer, med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rommene har en dobbeltseng eller 2 enkeltsenger, TV, telefon, air condition, minibar (inkluderer vann, påfylles daglig), safe og balkong. Bad med dusj eller badekar, toalett, telefon og hårføner.


Familierom:

Pent innredede rom for 4 personer med to separate soverom. Hvert soverom inneholder en dobbeltseng eller 2 enkeltsenger. I tillegg, TV, telefon, air condition, minibar (inkluderer hva som helst, påfylles daglig), safe og balkong. Bad med dusj eller badekar, toalett, telefon og hårføner.


Juniorsuite:

Pent innredede rom for 2 personer, med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rommene har et soverom med en dobbeltseng eller 2 enkeltsenger, samt en stue med sofa arrangement, TV, telefon, air condition, minibar (inneholder vann, etterfylles daglig), safe og balkong. Bad med dusj eller badekar, toalett, telefon og hårføner.

Porto Bello Resort Hotel Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Postnummer
Fødselsdato
E-post
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost