Porto Bello Resort Hotel Tyrkia Antalya-området Antalya By
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Porto Bello Resort Hotel
TrustYou Tooltip Text
Liman Mahallesi, Akdeniz Blv., 07070
Hotellbeskrivelse

Porto Bello Resort Hotel er et godt vedlikeholdt hotell av eldre dato, imøtekommende både store og små. Her kan du optimalt kombinere en byferie med en strandferie. Antalya pulserende sentrum, med både store moderne kjøpesentre og den sjarmerende gamlebyen, Kaleici ligger bare 6 km fra hotellet.


Bassengområdet er stort og luftig, og her er bassenget, vannsklie og et barnebasseng for de minste. Det er lett å komme til stranden - bare bruk tunnelen under hovedveien for å komme til Konyaalti-stranden. Her kan du sole seg i solen, bade og prøve deg på ulike typer vannsport (mot betaling).


I hotellets spaavdeling kan du nyte tyrkisk bad og massasje (alle behandlinger mot en avgift) og holde  deg i form i treningsrommet. Det er også et innendørsbasseng (åpent i vintermånedene).


Trådløst internett er tilgjengelig over hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen er både treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame filmer og lignende.
Rom informasjon

Standard rom:

Pent innredede rom for 2 personer, med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rommene har en dobbeltseng eller 2 enkeltsenger, TV, telefon, air condition, minibar (inkluderer vann, påfylles daglig), safe og balkong. Bad med dusj eller badekar, toalett, telefon og hårføner.


Familierom:

Pent innredede rom for 4 personer med to separate soverom. Hvert soverom inneholder en dobbeltseng eller 2 enkeltsenger. I tillegg, TV, telefon, air condition, minibar (inkluderer hva som helst, påfylles daglig), safe og balkong. Bad med dusj eller badekar, toalett, telefon og hårføner.


Juniorsuite:

Pent innredede rom for 2 personer, med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rommene har et soverom med en dobbeltseng eller 2 enkeltsenger, samt en stue med sofa arrangement, TV, telefon, air condition, minibar (inneholder vann, etterfylles daglig), safe og balkong. Bad med dusj eller badekar, toalett, telefon og hårføner.
Vis mer info Vis mindre
Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom