Porto Bello Resort Hotel Tyrkia Antalya-området Antalya By
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Porto Bello Resort Hotel
TrustYou Tooltip Text
Liman Mahallesi, Akdeniz Blv., 07070
Hotellbeskrivelse

Porto Bello Resort Hotel er et velholdt hotell av eldre dato, med plass til både store og små. Her kan du kombinere storbyferie med strandferie. Det livlige sentrum av Antalya, med både store moderne kjøpesentre og den sjarmerende gamlebyen, ligger Kaleici kun 11 km fra hotellet.

 

Bassengområdet er stort og luftig og her er det både basseng, vannsklie* og barnebasseng for de minste. Det er enkelt å komme seg til stranden** – du trenger bare å bruke tunnelen under hovedveien for å komme til Konyaalti-stranden. Her kan du sole deg, bade og prøve ulike typer vannsportaktiviteter (mot betaling).

 

I hotellets spa-avdeling kan du både nyte tyrkisk bad og massasje (alle behandlinger mot betaling) og holde deg i form i treningsstudioet eller på tennisbanen. Det finnes også et innendørsbasseng og barnebasseng, som er åpent i vintermånedene.

 

Hotellets animasjonsteam arrangerer aktiviteter og underholdning for både voksne og barn, både på dagtid og kveldstid. Alle barn i alderen 4-12 år kan møte nye venner i miniklubben (her snakkes ikke skandinavisk).

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen er både treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame film og lignende.


Vær oppmerksom på at Tyrkiareiser ikke har guider i Antalya. Våre guider i Side / Alanya kan kontaktes på telefon.Rom informasjon

Standardrom

Pent møblert rom for 2 personer, med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rom inneholder en dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, telefon, luftkondisjonering, minibar (inneholder vann, brus og øl ved ankomst, etterfylles daglig med vann), vannkoker, safe og balkong. Bad med dusjkabinett, toalett, telefon og hårføner.

 

Familierom

Pent møblert rom for 4 personer med to separate soverom. Hvert soverom har en dobbeltseng eller to enkeltsenger. I tillegg TV, telefon, luftkondisjonering, minibar (inneholder vann, brus og øl ved ankomst, etterfylles daglig med vann), vannkoker, safe og balkong. Bad med dusjkabinett, toalett, telefon og hårføner.

Mat / Drikke konsept

All Inclusive 

 

Måltider & Snacks

 

Frokost

07:00 – 10:00

Sen frokost

10:00 – 10:30

Lunsj

12:30 – 14:00

Snacks, frukt etc.*

11:00 – 16:00

Is*

12:00 – 18:00

Vaffler*

14:30 – 15:30

Gözleme – Pannekaker*

12:00 – 15:30

Snacks

12:00 – 15:30

Sailor’s Patisserie

12:00 – 18:00

Middag

18:30 – 21:00

Night Soup

23:00 – 23:30

Mini Frokostbuffet

00:00 – 06:00

 

* På stranden.

 

 

A’la Carte – Et måltid inkl. Husk å reservere bord.

 

 

Alegira

19:00 – 21:00

 

 

Barer

 

Porto Bar

08:30 – 00:00

Beach Bar**

10:00 – 18:00

Snack Bar

10:30 – 23.00

 

** Øl, vann og brus.

 

 

Importert alkohol, flaskedrikker, ferskpresset fruktjuice, iskrem, alle spabehandlinger, frisør, leie av tennisutstyr, biljard og andre fasiliteter er ikke inkludert i All Inclusive-konseptet.

 

* Vannsklien er åpen i perioden 1. april – 15. oktober, dersom været tillater konstant bruk.

 

** Stranden kan benyttes i perioden 1. mai - 15. oktober, dersom været tillater konstant bruk.

  

Høy musikk fra animasjonsteamets aktivitets- og underholdningsprogram vil forekomme.

 

Utendørs restauranter, barer, bassenger og andre aktiviteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstidene kan endres uten å varsle Tyrkiareiser.

 

Vis mer info Vis mindre
Info

• Basseng  Barnebasseng  Restaurant  Bar  Gratis Internett • Strand 0 m  Antalya sentrum 6 km  Antalya flyplass ca 24 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom