Pambos Napa Rocks Hotel Kypros Kypros Ayia Napa
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Pambos Napa Rocks Hotel
TrustYou Tooltip Text
AYIA NAPA CYPRUS
Hotellbeskrivelse

Vær oppmerksom på at vi ikke har guideservice  på Kypros.

 

Pambos Napa Rocks Hotel er et sentralt beliggende voksenhotell i Ayia Napa med restauranter, barer og nattklubber rett rundt hjørnet. Hotellet er populært blant unge mennesker som ønsker å utforske Ayia Napas livlige natteliv, spesielt i sommermånedene.

 

Hotellet har to bassengområder med solsenger og parasoller, og her arrangeres aktiviteter og bassengfester flere dager i uken. Nyt favorittdrinken din fra bassengbaren mens sommerhitene strømmer fra høyttalerne. En kort spasertur fra hotellet ligger den vakre stranden hvor du kan nyte late dager i solen eller en forfriskende svømmetur i havet.

 

I hotellets nattklubb kan du danse hele natten og bargaten ligger kun et steinkast fra hotellet. For den aktive reisende er det et treningsstudio som kan brukes mot en avgift.

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at tilkoblingen ofte er både treg og ustabil og at det ikke er mulig å streame film ol.

 

Vær oppmerksom på at hotellet ligger meget sentralt og at støy fra barer og offentlig liv kan oppleves som forstyrrende. Hotellet anbefales for ungdom og voksne som ønsker å bo sentralt.

Rom informasjon

Standard rom
Enkelt møblert rom for 2 personer. Alle rommene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger, minikjøleskap, kaffe og te, luftkondisjonering, safe (ekstra kostnad) og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

Trippelt rom
Enkelt møblert rom for 3 personer. Alle rom har en dobbeltseng og en enkeltseng eller tre enkeltsenger, minikjøleskap, kaffe og te, luftkondisjonering, safe (ekstra kostnad) og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

Måltid

Frokost inkludert.

Betalte tjenester

Sikkerhetsboks: Ca 2 euro per dag som betales direkte til hotellet.
Luftkondisjonering: Ca 8 euro per dag som betales direkte til hotellet.


Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten å informere Tyrkiareiser.

Vis mer info Vis mindre
Info

• Voksenhoteller  Bassenger  Bassengbar  Restauranter  Internett 
• Avstand til strand 700 m  Ayia Napa sentrum 50 m

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom