Paloma Foresta Tyrkia Antalya-området Kemer
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid
Kart

Paloma Foresta

Tyrkia / Antalya-området
Göynük Mah. Başkomutan Atatürk Cd. No: 143/1 07985 Kemer/Antalya
Kartvisning

Paloma Foresta

Søk etter ledig rom og pris
Info

Bassenger Vannsklier Barnebasseng Ultra All Inclusive
Privat Strand 0 m Kemer 18 km Antalya sentrum 29 km

Hotellbeskrivelse


Ferieparadis for hele familien


 

Ferieparadiset Paloma Foresta Resort Hotel er perfekt for barnefamilier og par som ønsker å tilbringe ferien i luksuriøse omgivelser. Enten ferien skal tilbringes på stranden eller ved bassenget, på tennisbanen eller i SPA-senteret, vil du få en minneverdig ferie med hele familien.

 


Det er et herlig bassengområde med flere bassenger, inkludert et eget basseng med tre vannsklier og et barnebasseng. Hotellet har en privat strand hvor du kan nyte solen eller prøve en rekke vannsporter mot en avgift. Spasenteret tilbyr tyrkiske bad og massasjer og skjønnhetsbehandlinger. Hotellet ligger 18 km fra Kemer og 25 km fra Antalya, så det er også mange muligheter for shopping og kulturelle opplevelser i ferien.


Hotellets animasjonsteam organiserer ulike typer aktiviteter og underholdning på dagtid, og på kveldene kan du nyte ulike show, inkludert musikk og dans. For de yngste gjestene er det også en internasjonal miniklubb og en lekeplass.Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at tilkoblingen vanligvis er både treg og ustabil.

Rom informasjon

Standard rom 2 personer
Pent innredede rom med mulighet for ekstra oppredning for to barn. Alle rom har dobbeltseng eller to enkeltsenger, sovesofa, TV, telefon, sentralstyrt klimaanlegg, minibar (inneholder vann, brus og øl), vannkoker, safe og balkong eller terrasse. Bad med dusj, toalett og hårføner.
Handikapvennlige rom er tilgjengelige - spør ved bestilling.Juniorsuite 2 personer
Pent møblert rom med dobbeltseng, sofa, TV, telefon, sentralstyrt klimaanlegg, minibar (inneholder vann, brus og øl), safe og balkong eller terrasse. Bad med dusj/badekar, toalett og hårføner. Frukt, blomster og vin på rommet ved ankomst.Familiesuite for 4 personer
Pent møblert familierom med et soverom med dobbeltseng eller 2 enkeltsenger, TV, telefon, sentralstyrt klimaanlegg, minibar (inneholder vann, brus og øl), safe og balkong eller terrasse og stue med sovesofa. Bad med dusj og badekar, toalett og hårføner. Frukt, blomster og vin på rommet ved ankomst.

Mat / Drikke konsept

Ultra All Inclusive

 


Måltider & Snacks 

Frokost

07:00 – 10:00

Sen frokost

10:00 – 11:00

Lunsj

12:30 – 15:00

Sunset Snack

10:00 – 18:00

Gözleme (Pannekaker)

11:30 – 16:00

Kaffe, te og kake

15:00 – 18:00

Middag

18:30 – 21:30

Midnight Snack

23:00 – 01:00

Night Snack

01:00 – 07:00

 


A’la Carte Restauranter – Ett måltid på en av restaurantene inkl. Husk å reservere bord!

Tyrkisk

19:00 – 21:30

Fisk

19:00 – 21:30

International

19:00 – 21:30

Asiatisk *

19:00 – 21:30*

Steakhouse *

19:00 – 21:30*

* Mot betaling

 


Barer

Piano Bar

24 timer

Pool Bar

10:00 – 18:00

Sunset Beach Bar

10:00 – 18:00

 

 

Tilleggsinformasjon

Utvalgt, importert alkohol, drikke som serveres på flaske, behandlinger i spa-senteret, vannsportaktiviteter, utleie av tennisracketer og baller og enkelte fasiliteter er ikke inkludert i Ultra All Inclusive-konseptet. Badehåndklær lånes ut mot depositum. Ingen alkoholservering for personer under 18 år. Utekafeer, barer og andre aktiviteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstider kan endres uten å informere Tyrkiareiser. Utvalget av underholdning, aktiviteter etc. vil være begrenset utenom høysesongen.

Paloma Foresta Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Postnummer
Fødselsdato
E-post
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost