Palmiye Beach Hotel -  Bo perfakt helt nede på Kleopatra stranden i Alanya. 
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid
Kart

Palmiye Beach Hotel

Tyrkia / Antalya-området
Saray Mahallesi, Atatürk Blv. No:6, 07400
Kartvisning

Palmiye Beach Hotel

Søk etter ledig rom og pris
Info

 Basseng  Barnebasseng • Restaurant  Bar  Gratis internett i lobby
 Kleopatrastranden 0 m  Sentrum 500 m

Hotellbeskrivelse

  Populært hotell midt på Kleopatrastranden


På Palmiye Beach Hotel trives alle som vil tilbringe late dager på stranden, men likevel være nær alt som Alanya sentrum har å tilby. Start dagen med en deilig frokost med utsikt over det glitrende Middelhavet før du legger ut for å oppdage Alanya.

 

 

Hotellet har et lite bassengområde med basseng og barnebasseng. Hvis du vil nyte de varme solstrålene, er det en nydelig solterrasse en trapp oppe med solsenger og utsikt over havet. Fra hotellet er det direkte tilgang til den populære Kleopatra-stranden, hvor du kan tilbringe lange dager på en solstol under en parasoll og kjøle deg ned i havet. Hvis late dager ikke er noe for deg, er det muligheten til å prøve forskjellige typer vannsport mot et gebyr.

 

 

Hotellets restaurant ligger rett ved stranden og serverer deilige retter og fargerike drinker. Under oppholdet er frokost inkludert, men det er også mulig å bestille lunsj og middag på stedet mot et pristillegg de dagene som passer deg.

 

 

Gratis internett er tilgjengelig i hotellets fellesområder, internett på rommet mot en ekstra kostnad. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen er både ustabil og treg, og at det derfor ikke er mulig å streame filmer osv.

Rom informasjon

Små, men fine rom for 2-3 personer. Alle rommene har en dobbeltseng / to enkeltsenger eller en dobbeltseng og en enkeltseng / tre enkeltsenger, TV, minikjøleskap, klimaanlegg, safe, telefon og balkong. Badene har dusjkabinett eller badekar, toalett og hårføner.

Måltid

Frokost inkludert.
Du har også muligheten til å bestille lunsj og middag hjemmefra når det passer deg. Du bestiller hvor mange måltider og hvilke dager du vil at det skal være inkludert. Et måltid koster ca 160 NOK og tilbyr dagens suppe, et måltid etter hva du vil ha fra menyen, salat, frukt og et glass rød eller hvitvin eller et glass øl (33cl).

Tilleggsinformasjon

Strand og turistområde med gjennomgangstrafikk. Støy fra omkringliggende hoteller og restauranter kan oppleves som forstyrrende. Vær oppmerksom på at bassengområdet har begrenset sol, da det ligger mellom to bygninger. Noen fasiliteter kan være stengt i lavsesongen, og hotellet kan gjøre endringer i hotellkonseptet uten å informere Tyrkiareiser.

Betalte tjenester

Leie av klimaanlegg:                    Ca pris: 5 euro per dag som betales direkte til hotellet.
Leie av sikkerhetsboks:               Ca pris: 2 euro per dag som betales direkte til hotellet.
Wefi på rommet:                           Ca pris: 1 euro per dag som betales direkte til hotellet

 

Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten at Tyrkiareiser informeres om dette.

Palmiye Beach Hotel Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Sent E-mail error
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost