Numa Port Hotel Tyrkia Antalya-området Alanya
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Numa Port Hotel
TrustYou Tooltip Text
İskele Caddesi No:82, 07400 Alanya
Hotellbeskrivelse

På Numa Port Hotel bor du i sentrum av Alanya med fin utsikt over Alanyas havn og med restauranter, butikker og underholdning rett rundt hjørnet. Hotellet er et utmerket valg for alle som ønsker å bo komfortabelt med frokost inkludert, nær både stranden og sentrum.

 

Det er ikke noe basseng her, men fra hotellet er det kun en kort spasertur til den lille stranden nedenfor Det røde tårnet, hvor du kan nyte solen og salte bad i havet. Hotellet har en hyggelig lobbybar hvor du kan nyte din favorittdrink og en restaurant som serverer deilige måltider med en fantastisk utsikt over havnen.

 

På grunn av hotellets sentrale beliggenhet vil det være trafikkstøy og musikk fra omkringliggende barer og restauranter.

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen som regel er både treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame film og lignende.


Vær oppmerksom på at mellom 15. nov - 15. mars har vi begrenset guideservice. Det betyr at det ikke vil være guide på flyplassen ved ankomst og retur eller på hotellene. En skandinavisk / engelsktalende guide vil være tilgjengelig for nødsituasjoner på telefon + 90 541 539 5000.

Rom informasjon

Standard rom
Moderne rom for 2 personer med mulighet for en ekstra oppredning for et barn. Alle rommene er innredet med en dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, telefon, luftkondisjonering, safe, kaffetrakter, vannkoker samt kaffe og te, minibar (mot avgift) og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

Rom med havutsikt mot et pristillegg.

Måltid

Frokost inkludert.

 

Anstendig påkledning i restauranten (ingen badetøy eller våte klær).

 

Uterestauranter, barer og andre aktiviteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstidene kan endres uten å informere Tyrkiareiser.

Vis mer info Vis mindre
Info

• Sentral beliggenhet • Frokost  Restaurant  Bar -Gratis internett

• Avstand til strand 100 m  Alanya sentrum 100 m

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom