Nestor Hotel Kypros Kypros Ayia Napa
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Nestor Hotel
TrustYou Tooltip Text
AYIA NAPA CYPRUS
Hotellbeskrivelse

Vær oppmerksom på at vi ikke har guideservice på Kypros.

 

Nestor Hotel er et moderne hotell i Ayia Napa med perfekt beliggenhet et steinkast fra både stranden og sentrum.

 

Hotellet har et stort bassengområde hvor du kan tilbringe dagen i en komfortabel solseng (noen solsenger mot betaling) under en parasoll eller ta en dukkert i bassenget. De yngste gjestene har egen barneavdeling i bassenget å leke og plaske i. Hotellet har også innendørsbasseng. En kort spasertur fra hotellet ligger den fine sandstranden Limanaki-stranden hvor du kan tilbringe late dager i solen ispedd salte bad i det krystallklare vannet.

 

Ønsker du å unne deg noe ekstra, har hotellet en spaavdeling med behandlinger mot betaling. For den aktive reisende er det en tennisbane, bordtennis og et lite treningsstudio. Hotellet arrangerer underholdning noen kvelder i uken i høysesongen.

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen som regel er både treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame film ol.

Rom informasjon

Superiorrom
Elegant innredet rom for 2 personer med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rommene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, telefon, luftkondisjonering, safe, minibar og balkong eller terrasse. Bad med badekar eller dusj, toalett og hårføner.

 

Deluxerom
Elegant innredet rom for 2 personer med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rom har en dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, telefon, luftkondisjonering, safe, minibar (inneholder vann), kaffe og te, espressomaskin og balkong. Bad med badekar eller dusj, toalett og hårføner. Badekåpe og tøfler. Vin- og fruktfat på ankomstdagen.

 

Juniorsuite
Elegant innredet rom for 2 personer med mulighet for to ekstra oppredninger på sovesofa. Alle rom har en dobbeltseng eller to enkeltsenger, 2 TVer, telefon, luftkondisjonering, safe, minibar (inneholder vann), kaffe og te, espressomaskin og balkong. Bad med badekar eller dusj, toalett og hårføner. Badekåpe og tøfler. Vin- og fruktfat på ankomstdagen.

Måltid

Halvpensjon.

 

Anstendig kled i restauranten.

Vis mer info Vis mindre
Info

• Basseng  Basseng med barneavdeling  Restaurant  Bar
• Gratis internett • Avstand til strand 300 m  Sentrum 300 m

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom